Akasya AVM hangi gruba ait?

İçindekiler:

  1. Akasya AVM hangi gruba ait?
  2. Akasya AVM neler var?
  3. Bu yaka avm kimin?
  4. Meydan AVM neler var?
  5. Akasya ülke mi şehir mi?
  6. Akasya AVM Marmaray hangi durak?
  7. Buyaka kule kaç kat?
  8. Istanbul Akasya AVM hangi yakada?

Akasya AVM hangi gruba ait?

Akasya Acıbadem kimin? : Sinpaş başta olmak üzere Akiş (Akkök Holding), Yıldız Holding (Ülker), Doğu-Batı Group ve Corio ortaklığıyla yapıldı.

Akasya AVM neler var?

  • 4G GIZIA.
  • Abdullah kığılı
  • Accessorize.
  • Adidas.
  • Agatha Paris.
  • Agent Provocateur.
  • Akasya Avm Apple.
  • Aker.
Daha fazla öğe...

Bu yaka avm kimin?

Geçen yıl Alman Metro Group'a ait Meydan Ümraniye AVM'yi 230 milyon dolara satın alan Gülaylar Group, şimdi de gözünü Meydan'm hemen yanındaki Buyaka AVM'ye dikti. Aynı zamanda Nişantaşı'ndaki City's AVM'nin sahibi olan grup, bu satuı alma da gerçekleşirse bünyesindeki AVM sayısını üçe çıkaracak.

Meydan AVM neler var?

Başta IKEA, Media Markt, Boyner, 5M Migros, Cinemaximum, Joker Dünyası, Mango, LC Waikiki, Intersport, Koton, Defacto olmak üzere, uluslararası ve ulusal 170 markanın magazaları, restaurantlar, cafeler, son teknolojik özelliklere sahip 2.500 koltuk kapasiteli 10 salondan oluşan müthiş bir sinema kompleksi ve 3.500 m2 ...

Akasya ülke mi şehir mi?

Akasya, Antakya
Akasya
ÜlkeTürkiye
İlHatay
İlçeAntakya
Coğrafi bölgeAkdeniz Bölgesi
9 satır daha

Akasya AVM Marmaray hangi durak?

Akasya AVM'ye Marmaray ile gitmek için takip edilmesi gereken yol. Söğütlüçeşme durağında trenden inin. 34AS veya 34Z İETT otobüsüne binin.

Buyaka kule kaç kat?

Üçüz gökdelenler, her biri 23 katlı, 103 metrelik Buyaka Residence Kuleleri 1-2-3 ve 22 katlı, 100 metre yüksekliğindeki Buyaka Ofis Kulesi.

Istanbul Akasya AVM hangi yakada?

Avrupa yakasından ulaşmak için kullanabileceğiniz güzergah aşağıdadır. Metrodan Ünalan durağında inin. Metrodaki yön tabelalarını takip ederek, 2 – Akasya Avm çıkışından çıkın. Tünelin sonunda Akasya AVM'nin kapısına da ulaşabilirsiniz.