Komek te hangi bölümler var?

İçindekiler:

  1. Komek te hangi bölümler var?
  2. Genç Komek ücretli mi?
  3. Komek Kayıtları bitti mi?
  4. Komek devamsızlık kaç gün?
  5. Komek belgesi ne işe yarar?
  6. Genç Komek hediyeleri nelerdir?
  7. Genç Komek çantasında neler var?
  8. Halk Eğitim devamsızlık kaç gün?
  9. Komek öğretici başvuruları ne zaman?

Komek te hangi bölümler var?

BRANŞLAR
  • AHŞAP TEKNOLOJİSİ
  • AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ
  • BAHÇECİLİK.
  • BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
  • BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK.
  • ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ
  • DİN EĞİTİMİ
  • EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ
Daha fazla öğe...

Genç Komek ücretli mi?

Öğrenciler bu malzemeleri kayıt esnasında belirttikleri KOMEK ya da ASEM'ler den 4 ve 5 Temmuz tarihlerinde alabilecek. ... Öğrenci başına 10 TL kayıt ücreti bulunan Genç KOMEK Yaz Okulu'nda www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden alınacak kayıtlar 5 Temmuz'da sona erecek.

Komek Kayıtları bitti mi?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM) yeni dönem kayıtları 20 Ocak ile tarihleri arasında alınacak.

Komek devamsızlık kaç gün?

KOMEK'ten sertifika alabilmek için; kursiyerlerin mevcut ders saatinin 1/5'i kadar devamsızlık hakkı bulunur. Bu oran aşılırsa, kursiyer, derse devam edemez ve sertifika alamaz. Ayrıca, ceza olarak 1 yıl boyunca KOMEK'te herhangi bir kursa kayıt yaptıramaz.

Komek belgesi ne işe yarar?

Kurs sonlarında, sınavlardan geçer not almış (taban not:45) ve başarılı olmuş kursiyerlere, sertifikaları verilir. Bu sertifikalar Milli Eğitim Bakanlığı onaylıdır. İş başvurularında referans olarak kullanılabilir.

Genç Komek hediyeleri nelerdir?

Genç KOMEK'e kayıt yaptıran öğrencilere tablet, akıllı saat, kulaklık, ses bombası ve powerbank gibi hediyeler verilecek. İşte başvuru adresi. Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu bu sene çevrimiçi eğitimlerin yanında öğrencilere yüzme, kamp ve piknik etkinlikleri de düzenleyecek.

Genç Komek çantasında neler var?

Kayıt yaptıran her öğrenciye isme özel Genç KOMEK Yaz Okulu çantası, yaşına uygun Din ve Değerlerimiz Kitabı, elifba, Kur'an-ı Kerim ve seçtikleri sanat derslerinde kullanacakları malzemeler verilecek.

Halk Eğitim devamsızlık kaç gün?

Yönetmelikten de anlaşılacağı üzere; DEVAMSIZLIK HAKKI için sabit bir süre belirtilmemiştir. Devamsızlık hakkı Kurs Süresinin 1/5'i kadardır. Eğer 120 saatlik bir kursa gidiyorsanız, bu kursa toplamda 24 saat devamsızlık hakkınız bulunur.

Komek öğretici başvuruları ne zaman?

Kurs başvuruları her eğitim öğretim yılı Eylül ayı itibariyle başlayıp dönem boyunca devam etmektedir, dönemler her dört ayda bir yenilenir. www.komek.org.tr adresiyle başvuru yapılabilir.