Avrupa yakasından kartala nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Avrupa yakasından kartala nasıl gidilir?
  2. Beylikdüzü'nden Kartal'a nasıl gidilir?
  3. Mecidiyeköy metrobüsten metroya nasıl gidilir?
  4. Kartala hangi iett gider?
  5. Kartal Üsküdar nasıl gidilir?
  6. Metrobüsten Yenikapı ya nasıl gidilir?
  7. Kartala vapurla nasıl gidilir?
  8. Sultanbeyli'den Kartal'a hangi Otobüs gidiyor?
  9. Kartal-Adalar vapuru ne kadar?
  10. Kartal Büyükada kaç TL?
  11. Kartaldan üsküdara hangi otobüs gider?

Avrupa yakasından kartala nasıl gidilir?

Avrupa yakasından geliyorsanız, Marmaray hattını kullanarak metro hattına aktarma yapabilir ve Kartal'a ulaşım sağlayabilirsiniz. Kartal'a Marmaray ile gidecekseniz; Ayrılıkçeşmesi durağında inmeniz ve M4 Kadıköy- Tavşantepe metro hattına aktarma yapmanız gerekmektedir.

Beylikdüzü'nden Kartal'a nasıl gidilir?

Beylikdüzünden metrobüse binip Uzunçayır da inin. Uçunçayır da Kadıköy-Kartal metro hattına aktarma yapıp Kartal'a metroyla gidebilirsiniz. Beylikdüzünden metrobüsle Söğütlüçeşme'ye gidip Söğütlüçeşmeden Marmaray ile de Kartal a gidebilirsiniz.

Mecidiyeköy metrobüsten metroya nasıl gidilir?

Metrobüsten M2: Yenikapı-Taksim-Levent-Hacıosman metro hattına aktarma yapmak içim şu yolu takip edin. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin. Metrobüsten Mecidiyeköy Durağı nda inin. Metrobüsle metro arasındaki bağlantı yolunu kullanarak metronun Şişli-Mecidiyeköy İstasyonu na ulaşabilirsiniz.

Kartala hangi iett gider?

  • 131V VEYSEL KARANİ - YAKACIK / KARTAL. Hattın detayına git.
  • 132D KURTDOĞMUŞ / BALLICA - KARTAL. Hattın detayına git.
  • 132E EMİRLİ / KURNAKÖY - KARTAL. Hattın detayına git.
  • 132F ESENLER - TAVŞANTEPE METRO/ KARTAL. ...
  • 132P VEYSEL KARANİ / SULTANBEYLİ - KARTAL. ...
  • 133 GÜZELYALI - KARTAL. ...
  • 133AK TEPEÖREN - KARTAL. ...
  • 133GP GÖÇBEYLİ - KARTAL.
Daha fazla öğe...

Kartal Üsküdar nasıl gidilir?

Kadıköy – Kartal metrosu sabah 06:00'dan gece 24:00'a kadar 5 ile 10 dakika aralığındaki sıklıkla seferlerini gerçekleştirmektedir. Kartal – Kadıköy metrosu ile Üsküdar'a gitmek için Ünalan durağında inilir ve buradan sıkça geçen Üsküdar minibüsleri ile kısa bir sürede Üsküdar merkezine ulaşılır.

Metrobüsten Yenikapı ya nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonunda metrobüse binerek Küçükçekmece durağında Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Yenikapı durağında indiğinizde Yenikapı İDO İskelesi'ne ulaşabilirsiniz.

Kartala vapurla nasıl gidilir?

Kartal'a vapur ile ulaşım sağlamak isterseniz, Bostancı – Karaköy ya da Bostancı- Kadıköy- Yenikapı vapur hattını kullanabilir ve Bostancı vapur iskelesinde indikten sonra, Kartal'a aktarma yapabilirsiniz.

Sultanbeyli'den Kartal'a hangi Otobüs gidiyor?

Bu Otobüs hatları 132A Sultanbeyli-Kartal yakınından geçiyor: 132, 132C, 132P, 133N, 134YK, 16D, KM30.

Kartal-Adalar vapuru ne kadar?

Vapurlara Kartal sahilindeki KartalAdalar iskelesinden binebilirsiniz (İDO iskelesinden Maltepe yönünde 200 metre ileridedir). Kartal'dan Adalar'a vapur bilet fiyatları gişeden alınan biletler için 14 TL'dir, ayrıca İstanbulkart geçerlidir.

Kartal Büyükada kaç TL?

Kartal'dan Büyükada ve Heybeliada'ya sefer düzenleyen Prenstur firması yolcu taşımacılığını 6 yaş üzeri kişi başı 14 TL olarak belirlenirken, seferlerde akbil kullanılabiliyor. Akbil ile geçişler kişi başı 10 TL olarak ücretlendiriliyor.

Kartaldan üsküdara hangi otobüs gider?

Otobüsten Kartal Köprüsünde inin. Burada 131Y veya 132S veya 134GK veya 134CK veya 134 otobüslerinden birine binin. 15T İETT otobüsü ile Üsküdar'a gidin. Üsküdar'da Marmaray'a aktarma yapın.