ITÜ SUNY Programı Nedir?

İçindekiler:

  1. ITÜ SUNY Programı Nedir?
  2. UOLP SUNY Buffalo ne demek?
  3. UOLP SUNY New paltz ne demek?
  4. UOLP ne demek?
  5. Iki diploma kullanılabilir mi?
  6. UOLP SUNY New Paltz ne kadar?
  7. UOLP SUNY New Paltz nerede?
  8. UOLP öğrenci ne demek?
  9. İTÜ işletme ücretli mi?
  10. Çift diploma hangi üniversitelerde var?
  11. Çift anadal diploması ne işe yarar?

ITÜ SUNY Programı Nedir?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile New York Eyalet Üniversitesi'ne (SUNY) bağlı New Paltz'ın birlikte yürüttüğü bir çift diploma programıdır. Bu program 2003 yılından beri öğrenci almaktadır. ... Öğrenciler İTÜ'de eğitim aldığı yıllarda ücretleri TL cinsinden İTÜ'ye ödeyeceklerdir.

UOLP SUNY Buffalo ne demek?

İTÜ-SUNY İnşaat Mühendisliği Programı (Civil Engineering Program) İstanbul Teknik Üniversitesi ile State University of New York'a (SUNY) bağlı Buffalo Üniversitesi (University at Buffalo) arasında yıl paylaşımı esasına dayalı ve İnşaat Mühendisliği alanında mühendisler yetiştirmeyi amaçlayan, vizyonu yeni ve çağdaş ...

UOLP SUNY New paltz ne demek?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile New York Eyalet Üniversitesi'ne (SUNY) bağlı New Paltz'ın birlikte yürüttüğü bir çift diploma programıdır. Bu program 2003 yılından beri öğrenci almaktadır. ... Programın sonunda öğrenciler her iki üniversiteden de diploma almaya hak kazanırlar.

UOLP ne demek?

Çift diplomaya yönelik Uluslararası Ortak Lisans Programları (UOLP), Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na bağlı bir Türk Üniversitesi ile New York Eyalet Üniversitesi Sistemi'ne (SUNY) dahil bir üniversite tarafından ortak olarak yürütülen lisans programlarıdır.

Iki diploma kullanılabilir mi?

Alacağınız diplomalar ilgili üniversitelerin tüm mezunlarına verdiği diploma ile aynıdır, bazı bölümlerin diplomalarında okuduğunuz bölüm kısmında partner üniversitenin ismi de geçmektedir. Diplomalarınızı birbirinden bağımsız şekilde de iş veya yüksek lisans/doktora başvurularında kullanabilmektesiniz.

UOLP SUNY New Paltz ne kadar?

2019-2020 Akademik yılı için ücret (yaz dönemleri hariç) zorunlu sağlık sigortası dâhil 18.908 ABD dolarıdır. SUNY-New Paltz'da geçirilecek her biri 5 haftalık iki yaz döneminin toplam eğitim ücreti 2019-2020 Akademik yılı için 9.227 ABD Doları olup öğrenciler tarafından ayrıca ödenecektir.

UOLP SUNY New Paltz nerede?

Kayıtlı öğrenciler belirtilen yıllarda Türkiye'deki eğitimlerini İTÜ Maçka Kampüsü'nde, Amerika'daki eğitimlerini ise SUNY New Paltz'da alacaklardır.

UOLP öğrenci ne demek?

Çift diplomaya yönelik Uluslararası Ortak Lisans Programları (UOLP), Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na bağlı bir Türk Üniversitesi ile New York Eyalet Üniversitesi Sistemi'ne (SUNY) dahil bir üniversite tarafından ortak olarak yürütülen lisans programlarıdır.

İTÜ işletme ücretli mi?

İTÜ-SUNY İşletme lisans programının 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için akademik yıl başına (iki dönem) öğrenim ücreti İTÜ'deki akademik yıllar için 12.000 TL/yıl'dır.

Çift diploma hangi üniversitelerde var?

Bunlar İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Anadolu Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi. 2003 yılından bu yana da bu uluslararası çift diploma programına öğrenci kabul ediyor.

Çift anadal diploması ne işe yarar?

Bir lisans öğretim programına (birinci anadal) kayıtlı olan öğrencilerin, aynı yükseköğretim kurumunun iki diploma programından eş zamanlı olarak ders alıp, iki ayrı diploma alabilmesini sağlayan programdır. Çift Anadal Programı (ÇAP), lisans öğrencilerine iki farklı lisans dalından mezun olma şansı sunuyor.