Bodrum Datça kaç km karayolu?

İçindekiler:

  1. Bodrum Datça kaç km karayolu?
  2. Didim Bodrum feribot kaç saat?
  3. Didim Bodrum feribot var mı?
  4. Istanbul Bodrum feribot var mı?
  5. Bodrumdan Marmarise nasıl geçilir?
  6. Datça Bodrum ne kadar?

Bodrum Datça kaç km karayolu?

Bodrum'dan Datça'ya karayolu ile ulaşım sağlamak istiyorsanız yaklaşık olarak 4 saatinizi bu yolculuğa ayırmalısınız. 230 kmlik bu yolda ulaşım yorucu olmanın yanı sıra oldukça uzun sürüyor.

Didim Bodrum feribot kaç saat?

Didim'den Bodrum'a Artık Tekne Turu Tadında Yolculuk Mümkün, Feribot ile Yaptığınız Yolculuk Sırasında Güneşin Keyfini Çıkarabilirsiniz. Bu turmuzda Riayet edilmesi Gereken Tek şey Buluşma Noktasına Zamanında Gelinmesidir Yaklaşık Olarak Bodrum'da Kalma Süremiz 5 Saattir.

Didim Bodrum feribot var mı?

Her Salı ve Cuma günleri sabah saat 09:00 da Didim'den hareket ederek Bodrum Gündoğan limanına yanaşır. ... Gündoğan limanından hareket eden Feribotumuz saat 19:00 civarı Didim'e varmış olur.

Istanbul Bodrum feribot var mı?

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) satın aldığı 'Samsun' feribotunun bugün saat 14.00'de İstanbul - Bodrum arasındaki ilk seferine başladı. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, saat 14.00'de İstanbul Sarayburnu'nden kalkan feribotun yarın saat 10.00'da Bodrum Yat Limanı'na yanaşacağını bildirdi.

Bodrumdan Marmarise nasıl geçilir?

Bodrum ve Datça'dan arabalı feribotlar düzenli olarak Marmaris'e seferler yapmakta (Telefon: 10 87). Ayrıca haftada 2 kere olmak üzere Bodrum Marmaris arasında hidrofil seferleri yapılmakta (Bodrum Express Lines (www.bodrumexpresslines.com)). Özel yat ve teknesi olan da Marmaris Marinası'nı kullanmaktadırlar.

Datça Bodrum ne kadar?

Bodrum - Datça Fiyat Listesi
Araç KategorileriFiyat
1 Bisiklet15 TL
1 Motosiklet Tek Yön (1cc)140 TL
1 Otomobil Tek Yön230 TL
1 Jeep Tek Yön285 TL
4 satır daha