Maltepe Üniversitesi tercih indirimi var mı?

İçindekiler:

  1. Maltepe Üniversitesi tercih indirimi var mı?
  2. Maltepe Üniversitesi kaç para?
  3. Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç para?
  4. Maltepe Üniversitesi Ön kayıt Nasıl Yapılır?
  5. Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hazırlık var mı?
  6. Maltepe Üniversitesi ingilizce öğretmenliği kaç net?
  7. Maltepe Üniversitesi Online mı?
  8. Maltepe Üniversitesi ödeme nasıl yapılır?

Maltepe Üniversitesi tercih indirimi var mı?

ÖSYS sonuçlarına göre Tıp Fakültesi ve Hemşirelik Yüksekokulu dışındaki programların tam ücretli kontenjanlarını birinci sırada tercih ederek yerleşen adaylardan (% ve P kontenjanlara yerleşenler hariç olmak üzere); İstanbul ili Maltepe ilçesi sınırları içerisindeki bir liseden mezun olan veya nüfusa kayıtlı olduğu ...

Maltepe Üniversitesi kaç para?

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin; Felsefe programı 49.900 TL, Sosyal Hizmet programı 42.700 TL, Sosyoloji programları 40.600 TL, Psikoloji 51.400 TL, Mimarlık ve Tasarım Fakültesinin; Gemi ve Yat Tasarımı programı 53.400 TL, İç Mimarlık programı 52.900 TL, Mimarlık programları 54.900 TL, Mühendislik ve Doğa ...

Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç para?

Güzel Sanatlar Fakültesinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları programı 46.000 TL'dir. Hukuk Fakültesi 52.800 TL, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesinin tüm programları 49.900 TL, İletişim Fakültesinin Gazetecilik programı 40.100 TL, diğer tüm programları ise 49.900 TL'dir.

Maltepe Üniversitesi Ön kayıt Nasıl Yapılır?

Online Ön Kayıt: Öğrencilerimizin, kesin kayıt için Üniversitemize gelmeden önce İnternet üzerinden Online Ön Kayıt işlemlerini mutlaka tamamlamış olmaları gerekmektedir. http://yenikayit.maltepe.edu.tr adresinden online ön kayıdınızı tamamlayınız.

Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hazırlık var mı?

Fakültemizin öğretim dili 2020 yılından itibaren Türkçedir. Öte yandan günümüzde iyi bir hukukçuda aranan en az bir yabancı dili iyi seviyede kullanma becerisini sağlamak amacıyla, öğrencilere İngilizce Hazırlık Sınıfı imkânı da sunulmaktadır.

Maltepe Üniversitesi ingilizce öğretmenliği kaç net?

İngilizce Öğretmenliği (DİL) Programlarına Yerleşen Son Kişinin Netleri;
ÜniversiteYerleşen Son KişiYDT Dil
(OBP)(80)
MALTEPE ÜNİV. – (İngilizce)(Burslu)403,65076,3
ANADOLU ÜNİV. – (Ücretsiz)445,00069,3
İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİV. – (İngilizce)(Burslu)374,05077,5
50 satır daha

Maltepe Üniversitesi Online mı?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), COVID-19 salgını nedeniyle Mart 2020'de tüm üniversitelerde başlatılan uzaktan eğitim sürecini incelediği raporda Türkiye'deki vakıf üniversiteleri arasında lisans düzeyinde en fazla online ders ve canlı sınıf uygulaması yapan üniversite Maltepe Üniversitesi olmuştur.

Maltepe Üniversitesi ödeme nasıl yapılır?

www.maltepe.edu.tr internet adresimizden sanal pos aracılığıyla ödeme yapabilirsiniz. -Kayıt İşlemleri Sırasında Kredi Kartı ile Ödeme: Kredi kartı ile ödemelerde business ve amex kartlar (şirket kartları) ile işlem yapılamamaktadır.