SGK Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. SGK Genel Müdürü kim?
  2. SGK Genel Mudur?
  3. SGK hangi bakanlığa bağlı 2021?
  4. Ali Aksakal kim?
  5. SGK hangi bakanlik?

SGK Genel Müdürü kim?

İsmail Yılmaz, 1971 yılında Yozgat'ta doğdu. Bursa Gemlik İmam-Hatip Lisesini bitiren Yılmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

SGK Genel Mudur?

Kurum Başkan V. Cevdet Ceylan, 1972 yılında Sivas'ta doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünü bitiren Ceylan, Atılım Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi yüksek lisansını tamamladı.

SGK hangi bakanlığa bağlı 2021?

T.C. Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görev yapan Bilgin, 21 Nisan 2021 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirildi.

Ali Aksakal kim?

1954 yılında İzmir-Kiraz-Kale Köyü'nde doğdum. İlkokulu köyümde, ortaokulu Kiraz Ortaokulu'nda, liseyi de Ödemiş Lisesi'nde tamamladım. ... 31 Ağustos 2009 tarihinden beri İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde Şube Müdürü olarak görev yapmaktayım.

SGK hangi bakanlik?

Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı bir sosyal güvenlik kurumuydu. tarihinde kabul edilen 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik ...