Istanbul Gökçeada kaç para?

İçindekiler:

  1. Istanbul Gökçeada kaç para?
  2. Istanbuldan Gokceadaya otobusle nasil gidilir?
  3. Istanbul Gökçeada otobüsle kaç saat?
  4. Truva Seyahat araç nerede?
  5. Bozcaada dan Gokceadaya nasil gidilir?
  6. Istanbuldan Çanakkale Gökçeadaya nasıl gidilir?
  7. Truva Turizm sahibi kim?
  8. Biga Çanakkale kaç TL?
  9. Truva Turizm ne zaman kuruldu?
  10. Truva hangi millete ait?
  11. Çanakkale Biga arası otobüsle kaç saat?

Istanbul Gökçeada kaç para?

İstanbul Gökçeada otobüs bileti ne kadar? En ucuz bilet fiyatı 110 TL'dir.

Istanbuldan Gokceadaya otobusle nasil gidilir?

Otobüsle. Gökçeada'ya sefer yapan iki otobüs şirketi bulunuyor ( Çanakkale Truva, Kamil Koç) Yaz döneminde İstanbul-Gökçeada arasında her gün sabah ve gece olmak üzere karşılıklı iki sefer yapılıyor. Sadece Çanakkale Truva kalkış ve varışlarını adanın içinden yapıyor.

Istanbul Gökçeada otobüsle kaç saat?

İstanbul Gökçeada arası en ucuz otobüs bileti 140 TL'dir. İstanbul Gökçeada arası en kısa otobüs seferi 8 saat 30 dakika sürmektedir. Listeden seçim yaparak dilerseniz www.govego.com üzerinden İstanbul Gökçeada otobüs biletinizi hemen şimdi online olarak kolayca ve hızlıca satın alabilirsiniz.

Truva Seyahat araç nerede?

Truva Ören Yeri, Çanakkale ili Tevfikiye Köyünde yer almaktadır. Hisarlık adı ile bilinen bu yere ulaşmak için Çanakkale-Ezine karayolu üzerinde 30.km'de bulunan Çıplak ve Tevfikiye sapağından içeriye giriliyor. 5 km ilerledikten sonra Truva Antik Kenti'ne ulaşılıyor.

Bozcaada dan Gokceadaya nasil gidilir?

Gökçeada'ya Çanakkale Merkez'den, Kabatebe'den ve Bozcaada'dan feribot seferleri mevcut. Eğer İstanbul istikametinden geliyorsanız; Gelibolu'yu geçtikten sonra Eceabat'a gelmeden Kabatepe Limanı'na gidip feribota ulaşabilirsiniz.

Istanbuldan Çanakkale Gökçeadaya nasıl gidilir?

İstanbul'dan kendi araçları ile Gökçeada'ya gitmek isteyen yolcular TEM otoyolu üzerinden Tekirdağ, Keşan, Gelibolu ve Eceabat yolu üzerinden ilerleyerek Kabatepe Limanına ulaşabilirler. Kabatepe Limanından Gökçeada'ya giden feribotlar bulunmaktadır.

Truva Turizm sahibi kim?

Çanakkale Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, Genel Müdür Şenol İpek, Şirket Koordinatörü Yeşim Monus, İşletme Müdürü Ferdi Özerdem, Bursa Bölge Müdürü Nedim Yoldaş, Bursa Truva Yazıhanesi Sahibi Mehmet Top, Truva Petrol Restoran İşletme Müdürü Levent Kılıç, ...

Biga Çanakkale kaç TL?

Biga - Çanakkale Otobüs Seferi
En Ucuz Sefer35,00 TL
Günlük Sefer Sayısı24
En Uygun Fiyatlı FirmaSakarya Vib Turizm
Biga - Çanakkale Kaç Saat?1s 20dk
En Çok Sefer Yapan FirmaKamil Koç
1 satır daha

Truva Turizm ne zaman kuruldu?

1995 yılında kurulan ve 26 yıldır Seyahat hizmetleri veren Truva Turizm sektörde uzun yıllar hizmet vermiş turizm profesyonelleri tarafından kurulmuştur.

Truva hangi millete ait?

Truvalılar Türk'tür. Tarihte Öntürk'ler diye bir kavim vardır. Bunlar ilk Türk'lerdir ve bir kısmı M.Ö. 3200-1100 yılları arasında Mezopotamya'ya, bir kısmı da Çanakkale'ye göç etti.

Çanakkale Biga arası otobüsle kaç saat?

Ortalama 1-2 Saat sürmektedir.