Yulaf ezmesiyle nasıl zayıflanır?

İçindekiler:

  1. Yulaf ezmesiyle nasıl zayıflanır?
  2. Yulaf diyeti kaç gün yapılmalı?
  3. Yulaf ezmesi hangi öğünde yenmeli?
  4. Yogurtlu yulaf kac kalori?

Yulaf ezmesiyle nasıl zayıflanır?

Yarım su bardağı yulaf ezmesine yarım su bardağı yağsız yoğurt ve yarım su bardağı ceviz ekleyerek tüketin. Küçük bir not: Bu diyeti yaparken bol bol su içmeyi unutmayın. Ayrıca haftanın en az 3 günü yapacağınız hafif egzersizler yağ yakımını hızlandırıp kilo vermenizi kolaylaştıracaktır.

Yulaf diyeti kaç gün yapılmalı?

Bu 7 günlük yulaf diyeti planı, günün en az iki öğününü yulaf ezmesi ile değiştirmenizi gerektiren dengeli bir diyettir. Üç aşamadan oluşur: 1. aşamada diyetinize iki gün boyunca günde üç kez yulaf ezmesi ekleyin. Ortalama alınan kalori miktarı 1000-1200 olmalıdır.

Yulaf ezmesi hangi öğünde yenmeli?

Yulaf ezmesi sabah, öğle ve akşam öğünlerinde tüketilebilir. Güne zinde başlamak için sabah kahvaltılarında tüketilmesi önerilir. Fakat öğle yemeğinde ağır besinler tükettiyseniz, akşam yulaf yemek de olumlu sonuçlar verecektir. Yulafı sade tüketmek yerine süt veya yoğurtla karıştırabilirsiniz.

Yogurtlu yulaf kac kalori?

Yarım yağlı yoğurdun kalori değeri daha düşük olacaktır. 1 kase (orta) yoğurt kalori değeri 180 gram için 112 kalori, 1 çorba kaşığı (10 gr) yulaf ezmesi ise 37 kalori değerindedir. Orta boy bir kase yoğurt (180 g) ve 3 çorba kaşığı (30 g) yulaf ezmesi ile hazırlanan, Bir kase yoğurtlu yulaf ezmesi: 223 kcal.