Doğu Akdeniz Üniversitesi diploması Türkiye'de geçerli mi?

İçindekiler:

  1. Doğu Akdeniz Üniversitesi diploması Türkiye'de geçerli mi?
  2. Doğu Akdeniz Üniversitesi Burs sınavı ne zaman?
  3. Doğu Akdeniz Üniversitesi kimin?
  4. Kıbrısta KYK Yurdu çıkar mı?

Doğu Akdeniz Üniversitesi diploması Türkiye'de geçerli mi?

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi'nin Amerika'da Teknoloji ve Mühendislik Programlarını denetleyen ABET'den akreditasyonu vardır. Bu akreditasyon mühendislik alanında dünyadaki en prestijli akreditasyondur ve DAÜ ile birlikte Türkiye'de sadece beş üniversite bu akreditasyona sahiptir.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Burs sınavı ne zaman?

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 20 Akademik Yılı Giriş ve Burs Sınavı, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü, 10:30 – 13:00 saatleri arasında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 6 ilçede ve İstanbul'da yapılacak.

Doğu Akdeniz Üniversitesi kimin?

Doğu Akdeniz Üniversitesi ya da kısaca DAÜ (İngilizce: Eastern Mediterranean University, kısaca EMU), 1979 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kurulan bir Yüksek Teknoloji Enstitüsü olarak faaliyete geçen bir devlet üniversitesidir.

Kıbrısta KYK Yurdu çıkar mı?

Kıbrıs KYK yurt ücretleri 2019 ne kadar? KKTC' de öğrenim gören öğrenciler belirtilen tarihler arasında yurt başvurusu yapabilmektedirler. Kurumun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yükseköğrenim gören T.C. ... Bu Yurt Müdürlüğünden sadece Lefke Avrupa Üniversitesi öğrencileri yararlanabilmektedir.