Ahlatcı Kuyumculuk kimin?

İçindekiler:

  1. Ahlatcı Kuyumculuk kimin?
  2. Ahlatcı metal rafinerisi kimin?
  3. Ahmet Ahlatcı kimdir nerelidir?
  4. Ahlatçı Kuyumculuk kaçta kapanıyor?
  5. Türkiye'nin en büyük kuyumcusu kimdir?
  6. Tüpraş in sahibi kim?
  7. Çorumgaz kimin?
  8. TÜPRAŞ ve Petkim kimin?
  9. TÜPRAŞ kime satış yapıyor?

Ahlatcı Kuyumculuk kimin?

İlk olarak söz alan Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, ticarî yaşamına 1984 yılında küçük bir kuyumcu dükkânında başladığını ve geçen 35 yıllık sürede geldiği noktayı anlattı.

Ahlatcı metal rafinerisi kimin?

Dünyanın sayılı rafineleri arasında yer alan Ahlatcı Metal Rafineri, 1984 yılında Anadolu'nun en eski yerleşim bölgelerinden biri olan Çorum'da Ahmet Ahlatcı tarafından kuruldu.

Ahmet Ahlatcı kimdir nerelidir?

Çorum Esnaf Kefalet Kooperatifi eski Başkanı Hüseyin Ahlatcı ve Fevziye Ahlatcı'nın 3 çocuğundan biri olan Ahmet Ahlatcı Çorum'da doğdu. Eğitimini büyük başarılarla tamamlayan Ahmet Ahlatcı, yönetim kurulu başkanı olduğu Ahlatcı Holding ile bir çok başarıya imza attı.

Ahlatçı Kuyumculuk kaçta kapanıyor?

Ahlatcı Kuyumculuk. Buradaki numaralardan hafta içi 09:00 - 18:00, cumartesi 09:00 - 17:00 saatleri arası destek alabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük kuyumcusu kimdir?

Sultanbeyli'de Türkiye'nin en büyük takı mağazası açıldı. Mağaza, 530 metrekarelik kullanım alanı ile sektörde "en büyük kuyumcu" unvanı aldı. Hizmette giren mağaza sağlık ve emniyet personeline yüzde 20 indirim yapıyor. İşletme sahibi Muhsin Yıldız, "Sultanbeyli'de 530 metrekarelik bir altın takı marketi açtık.

Tüpraş in sahibi kim?

Koç Holding TÜPRAŞ/Sahipler

Çorumgaz kimin?

1993 yılında Çorumlu 150 müteşebbisin çabalarıyla kurulmuş çok ortaklı bir şirket olan Çorum Elektrik ve Doğal Gaz Ticaret A.Ş'ye bağlı olarak 17.09.2004'te kurulmuştur.

TÜPRAŞ ve Petkim kimin?

1990 yılında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na geçen Tüpraş 2001 yılında Petkim Petrokimya Holding'i bünyesine dahil etmiştir. 2004 yılında yapılan ihaleyle Tafneft ve Zorlu Grubu'na satılmıştır.

TÜPRAŞ kime satış yapıyor?

Tüpraş, Opet'in %40 hissesine sahip Opet ayrıca, Alman madeni yağ şirketi Fuchs ile %50-50 ortaklığı Opet-Fuchs kanalıyla madeni yağların üretimi ve pazarlamasını, Türk Hava Yolları (THY) ile %50-50 ortaklığı THY-Opet ile de jet yakıtı ikmali ve satışını yapmaktadır.