Bio Asia nedir?

İçindekiler:

  1. Bio Asia nedir?
  2. Soothıng gel ne demek?
  3. Aloe vera jeli sivilceyi kurutur mu?
  4. Aloe vera 92 Soothing Gel ne işe yarar?
  5. Aloe vera Soothing Gel nedir?
  6. Sivilceye aloe vera sürülür mü?
  7. Soothing Gel ne ise yarar?
  8. Herbal Aloe Soothing Gel ne işe yarar?

Bio Asia nedir?

Bio asia nemlendirici jeli, yağsız yapısı ile özellikle ağda, epilasyon, lazer epilasyon, duş, spor, sauna, güneşlenme ve solaryum sonrasında cildi rahatlatır ve ferahlatır. Her cilt tipi için uygundur. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Soothıng gel ne demek?

Dr.Smart Natural Rose Soothing Gel, Aloe Vera % 99 Nemlendirici Jel : Aloe Vera ile Gül Yaprağı Extresi içerir. Aloe Vera jel, cildi ferahlatır ve yağlı bir his bırakmadan nemlendirici etki yaratır. Saf Gül yapraklarından elde edilen doğal içeriğiyle hem yüz, hem de vücut için nemlendirici olarak kullanılabilir.

Aloe vera jeli sivilceyi kurutur mu?

Aloe vera bakterilerle savaşmaya yardımcı olur ve sorunun kökenine ulaşarak sivilceyi iyileştirir. Bunun yanında iltihabı rahatlatır. Lezyonların iyileşmesini de hızlandıran Aloe vera cildi nemlendirir ve besler.

Aloe vera 92 Soothing Gel ne işe yarar?

Aloe veranın kızarıklıkları yatıştırıcı, nemlendirici, vitamin ve mineralce zengin yapısından sonuna dek faydalanmanız için tasarlanan soothing moisture aloe vera 92% soothing gel hem yüz hem vücut için kullanıma uygun ve çok sayıda farklı amaç için kullanılabilir!

Aloe vera Soothing Gel nedir?

Aloe Veranın Kızarıklıkları Yatıştırıcı, Nemlendirici, Vitamin Ve Mineralce Zengin Yapısından Sonuna Dek Faydalanmanız İçin Tasarlanan Soothing Amp; Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Hem Yüz Hem Vücut İçin Kullanıma Uygun Ve Çok Sayıda Farklı Amaç İçin Kullanılabilir!

Sivilceye aloe vera sürülür mü?

Aloe vera yüzdeki sivilce ve sivilce lekeleri için kullanılır. Yüzdeki cildi besleyen ve onaran mineraller ve vitaminler Aloe vera jelinin içinde yer alır. Aloe vera jeli sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanılabilir.

Soothing Gel ne ise yarar?

Fitostrerol gibi bileşikleri nedeniyle, anti-enflamatuvar ve ağrı giderici faydalara sahiptir. Cilt yanıkları ya da döküntülerinin yanı sıra tıraş sonrası cildi yumuşatmak için de bu jeli kullanabilirsiniz. Rahatsız edici tahrişleri rahatlatmaya ek olarak, cildin yenilenmesine ve taze hissetmemize olanak sağlar.

Herbal Aloe Soothing Gel ne işe yarar?

Cildinizin nemli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. İçeriğinde sülfat ve paraben yoktur. Ferahlatıcı bir kokusu vardır. *Herhangi bir rahatsızlığı, cilt hassasiyeti veya alerjisi olanların kullanmadan önce doktorlarına danışmalarını tavsiye ederiz.