Tek kıro ne demek?

İçindekiler:

  1. Tek kıro ne demek?
  2. Kro ne demek TDK?
  3. Kro ne demek Kürtçe?
  4. Barzoluk ne demek?
  5. Kürt oğlan ne demek?
  6. Kıroluk ne demek?
  7. Koçari ne anlama gelir?
  8. Koçari nerenin türküsü?
  9. Kro ne anlama gelmektedir?
  10. Kıro Kürtçe ne demek?
  11. Keko argoda ne demek?
  12. Moron ne demek türkçe?
  13. Embesil ne demek TDK?
  14. Abazan ne anlama gelir?
  15. Lol AD ve AP ne demek?
  16. Biseksüel AP ne demek?

Tek kıro ne demek?

kıro kürtçe erkek çocuğu demek oğlum.

Kro ne demek TDK?

K(ı) ro / kro? Tdk'ya göre: Türkiye'de Halk Ağzından Derleme Sözlüğü; kaynağında yer alan ve tam manası olmayan bir kelime. ... Bir diğerinde de Kürtçe bir kelime ve erkek çocuk anlamına geldiği belirtiliyor.Bir diğer sözlükte görgüsüz ve kaba…

Kro ne demek Kürtçe?

Kürt kardeşlerimiz Kürtçede oğlum manasına gelen kıro kelimesinin Türkçede “kaba, görgüsüz” manasında kullanılmasından meğer yıllardır rahatsız olurlarmış.

Barzoluk ne demek?

Barzo candır, kandır. Halk arasında doğulu, kürt kökenli kişileri tanımlamak için kullanılan bir nevi lakap.

Kürt oğlan ne demek?

Oğlan: Zevkle yaparım.

Kıroluk ne demek?

Bu kavram toplum düzenini bozan, aykırı davranışlar sergileyen, gerek davranış gerek giyim kuşam konusunda genelden farklı davranış sergileyen insanlarımız için kullanılan genel bir kavram "kıroluk".

Koçari ne anlama gelir?

Koçari (Azerice: Köçəri; Ermenice: Քոչարի, Yunanca: Κότσαρι, Kürtçe: Koçerî), Kars ve Artvin yöresinde oyuncuların birbirlerini omuzlarından tutup, halka oluşturarak 2/4 ritminde oynadığı bir horon türüdür.

Koçari nerenin türküsü?

Ozaman bu türkü Artvin yöresine aittir.

Kro ne anlama gelmektedir?

Kürt kardeşlerimiz Kürtçede oğlum manasına gelen kıro kelimesinin Türkçede “kaba, görgüsüz” manasında kullanılmasından meğer yıllardır rahatsız olurlarmış. ... Bizlerin yani Kürt olmayan halkların her “kıro” deyişinde homurdanır, sinirlenirlermiş.

Kıro Kürtçe ne demek?

kıro kürtçe erkek çocuğu demek oğlum.

Keko argoda ne demek?

Keko kelimesi Kürtçe kökenli keke kelimesinden türetilmiştir. Kürtçe keke kelimesi Türkçede büyük erkek kardeş, adam, ağabey anlamına gelir. Argoda keko kelimesi saf anlamında kullanılır.

Moron ne demek türkçe?

Türkçe İngilizce sözlükte arama yapmak için ise tıklayabilirsiniz. i. kısmen geri zekâlı kimse; k.dili kuş beyinli kimse, ahmak kimse.

Embesil ne demek TDK?

sf. Budala, aptal, ahmak.

Abazan ne anlama gelir?

1. Uzun süre cinsel ilişkide bulunmadığı için cinsî isteği artmış kimse, cinsî doyumsuzluk içinde olan kimse. 2. Aç: Mutlu bir gün geldi çattı ramazan / Neşeliyim, ama mîde abazan (Hilmi Tuncer'den).

Lol AD ve AP ne demek?

Ad - Saldırı gücü kasan herolar. Ap - Yetenek gücü kasan herolar. Adc - Uzaktan vuran ve saldırı kasan herolar.

Biseksüel AP ne demek?

Biseksüellik hem kadın hem de erkeğe duyulan duygusal ve cinsel çekimdir. Amerikan Psikoloji Birliği bireyin yalnızca eşcinsel ya da heteroseksüel olmayabileceğini ve her iki cinse karşı da değişen oranlarda duygu besleyebileceğini açıklar. Cinsel çekicilik ya da davranışların kimlikle örtüşmesi beklenemez.