Iş bankası kredi kartı limitimi nasıl artırabilirim?

İçindekiler:

  1. Iş bankası kredi kartı limitimi nasıl artırabilirim?
  2. Maximum kredi kartı limiti nasıl yükseltilir?
  3. Maximum genç kredi kartı nasıl alınır?
  4. Kredi kartımın limitini nasıl artırabilirim?
  5. Bonus genc kredi kartı mı?

Iş bankası kredi kartı limitimi nasıl artırabilirim?

Kart limitlerini artırma talebini Maximum Mobil, İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ya da sana en yakın İş Bankası Şubesi'nden iletebilirsin. Talebin değerlendirilecek ve uygun görülmesi durumunda limitin artırılacaktır.

Maximum kredi kartı limiti nasıl yükseltilir?

Dilediğiniz an, dilediğiniz yerde ihtiyacınız olan kart limitinizi kolayca talep edebilirsiniz. Maximum Mobil ana ekranında “Kartlarım” sekmesi altındaki “Limit Artışı' seçeneğini tıklayarak tanımlı kredi kartlarınızdan dilediğinizi seçerek kartınızın limitini artırma talebinizi iletebilirsiniz.

Maximum genç kredi kartı nasıl alınır?

Maximum Genç kredi kartına Maximum Mobil, İşCep ve tüm İş Bankası Şubelerinden başvurabilirsin. Dilersen büyük harflerle GENC yazıp TC kimlik numaranı 4402'ye SMS göndererek de Maximum Genç kredi kartına kolayca başvurabilirsin.

Kredi kartımın limitini nasıl artırabilirim?

SMS. SMS ile limit artırım talebinde bulunmak için, aralarında birer boşluk bırakarak sırasıyla LIMIT, kredi kartı numaranızın son 6 hanesi ve aylık net gelirinizi yazarak 4411'e SMS gönderebilirsiniz.

Bonus genc kredi kartı mı?

Bonus Genç öğrenci kredi kartınla Bedava alışveriş ve taksit fırsatları seni bekliyor! ... Yıllık kart üyelik ücreti ödemeden dilediğin gibi alışveriş yapabilirsin. Türkiye'nin en yaygın işyeri ağı Bonus üye işyerlerinde bol bonus kazanırsın. Biriken bonusunla Bonus program ortaklarında bedava alışveriş yapabilirsin.