Laser Game oyunu nedir?

İçindekiler:

  1. Laser Game oyunu nedir?
  2. Lazer oyunu kaç kişilik?
  3. Lazer Take ne demek?
  4. Laser Tag kaç yaş?
  5. Laser Tag zararlı mı?
  6. Laser Game kaç para?
  7. Armada bowling var mı?

Laser Game oyunu nedir?

Lazer Game yeni nesil savaş younlarının içinde eğlencesi,heyecanı çok, stres atmak için birebirdir. Yelek ve ona bağlı silahın kullanıldığı Lazer Game'de yelek ve silahtaki algılayıcı noktaları silahtan çıkan lazer ışığı ile vurarak puan toplamaya çalışılan bir oyundur.

Lazer oyunu kaç kişilik?

KAMPANYALI AIRSOFT VE PAINTBALL ÜRÜNLERİ Laser Tag için minimum 10 kişi olmanız yeterli. Maksimum ise bir seans için 20 kişi olabiliyorsunuz. Eğer kişi sayınız 20 üzerinde ise ek seanslar ayırıp grubunuzu gün içerisinde birkaç seansa bölüyoruz.

Lazer Take ne demek?

Laser Tag veya Laser Arena isimli oyun Paintball oyununa oldukça benzeyen bir oyundur. İkisi arasında bulunan fark Paintball oyununda silahınızda bulunan boya dolu mermiler ile ateş ederken, Laser Tag'de kızılötesi ışınlar ve kıyafetinizde de algılayıcılar bulunur. Oldukça keyifli bir takım oyunudur.

Laser Tag kaç yaş?

Laser Tag oyununda yaş sınırı var mıdır? Yaş sınırı olmamakla birlikte pratik olarak 7 yaş ve üzeri herkesin rahatça oynayabileceği bir oyundur.

Laser Tag zararlı mı?

Laser tag ise bu oyunlara göre tamamen zararsızdır. Bununla beraber diğer oyunlar gibi de çok eğlencelidir! Ayrıca lazer tag oyunu hem erkekler, hem kadınlar, hem de çocuklar oynayabiliyorlar.

Laser Game kaç para?

Zorlu Center Funloft'ta 18 dakikalık Lazer Tag oyununa giriş 20 TL!

Armada bowling var mı?

Rollhouse Armada yeniden sizlerle! Bowling oynamayı özleyenler için alınan önlemlerle Rollhose bowling 12.00-19.00 saatleri arasında hizmetinizde.