Konya Antalya hızlı tren kaç saat?

İçindekiler:

  1. Konya Antalya hızlı tren kaç saat?
  2. Konya istanbul hızlı tren fiyatı ne kadar?
  3. Antalya hızlı tren var mi?
  4. Antalya YHT ne zaman bitecek?
  5. Hızlı tren antalyaya ne zaman gelecek?
  6. Antalya hızlı tren nereden geçecek?
  7. Ankara Antalya arası hızlı tren kaç saat?
  8. YHT kaç gün önceden satışa çıkıyor?

Konya Antalya hızlı tren kaç saat?

En Ucuz Konya Tren Garı - Antalya Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Özkaymak100,00 TL5 Saat 7 Dakika
1 satır daha

Konya istanbul hızlı tren fiyatı ne kadar?

İstanbul Konya rasında hızlı treni kullanacak bir yolcu YHT bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. İstanbul Konya hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor. İstanbul'dan Ankara'ya hızlı ve güvenli bir şekilde gitmek istiyorsanız kesinlikle yüksek hızlı treni tercih etmelisiniz.

Antalya hızlı tren var mi?

Antalya'yı İç Anadolu'ya bağlayacak olan 640 kilometrelik Antalya-Kayseri hızlı tren projesi, Antalya'nın turizm potansiyelinin Anadolu'ya daha çok yayılmasını anlamına geliyor. 2016 yılında temeli atılan Antalya-Eskişehir hızlı demiryolu hattının, 2020 yılında faaliyete geçmesi hedefleniyor.

Antalya YHT ne zaman bitecek?

Antalya'yı, Konya ve Kapadokya bölgesi ile Kayseri'ye ve dolayısıyla Ankara'ya yüksek hızlı demiryolu ağına bağlayacak projenin de 2020 yılında tamamlanacağı...

Hızlı tren antalyaya ne zaman gelecek?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, temeli atılan hafif raylı sistemin Expo 2016 Antalya'ya kadar açılışının gerçekleştirileceğini belirterek, hızlı tren seferlerinin ise 2020 yılında başlayacağını kaydetti.

Antalya hızlı tren nereden geçecek?

Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya-Antalya Hızlı Treni başlıyor! Hat, Antalya Manavgat'tan başlayarak, Kayseri Kocasinan'da son buluyor..

Ankara Antalya arası hızlı tren kaç saat?

TCDD'den yapılan açıklamaya göre, TCDD ve Özkaymak Turizm İşletmeciliği AŞ arasında imzalanan sözleşme kapsamında başlayacak olan YHT ve otobüs bağlantılı kombine taşımacılıkla, karayolu ile 9 saat süren Ankara-Antalya arasındaki seyahat süresi 6 saat 50 dakikaya, Ankara-Alanya ise 8 saat 45 dakikadan 6 saat 20 ...

YHT kaç gün önceden satışa çıkıyor?

* Farklı bilet tipi uygulması bugün itibari ile sadece YHT hatlarında uygulanmaktadır. Özel durumlar hariç olmak üzere; YHT'lerde tren biletleri seyahatin başlama tarihinden 15 gün, Anahat trenlerinde ise 30 gün öncesine kadar; rezervasyon ve bilet satışına başlanır. Bölgesel tren biletleri seyahat gününde satılır.