Kartal iski saat kaçta açılıyor?

İçindekiler:

  1. Kartal iski saat kaçta açılıyor?
  2. Iski abone numarası nasıl öğrenilir?
  3. Su saati neden boşa döner?
  4. Istanbul İSKİ saat kaçta açılıyor?
  5. Sultanbeyli İSKİ kaçta açılıyor?
  6. Iski su borcumu nasıl öğrenebilirim?
  7. Sayaç cezalı rakor açıldı ne demek?
  8. Bozuk su sayacı nasıl değiştirilir?
  9. Su sayacı bozuk ne yapmalıyım?
  10. Su arıza numarası kaç?

Kartal iski saat kaçta açılıyor?

İSKİ ÇALIŞMA SAATLERİ 2021! İSKİ, sabah 08.30'da açılıyor ve mesaiye başlıyor. İSKİ ÖĞLE ARASI TATİLİ SAAT KAÇTA? Kurum bünyesinde çalışanları ilgilendiren öğle arası tatili 12.00 ile 13.00 arasında yapılıyor. Bu zaman aralığında İSKİ vezneleri işlem kabul etmiyor.

Iski abone numarası nasıl öğrenilir?

İSKİ abone numaramı nasıl öğrenirim ? Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir.

Su saati neden boşa döner?

Su sayacının sürekli dönmesinin nedeni bir çok nedene bağlanabilir. ... Su tesisatındaki su kaçakları, su sayacının bozulmuş olması, açık unutulan musluklar veya klozetin vanalarının tam kapatılmaması su sayacının hızlı dönmesinin nedenleri arasında gösterilebilir.

Istanbul İSKİ saat kaçta açılıyor?

Bu kapsamda 02.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; İdaremizde mesai saatleri 10:00 - 16:00 olarak uygulanacaktır.

Sultanbeyli İSKİ kaçta açılıyor?

* Hafta içi 12:00-13:00 saatleri arasında da nöbetçi personelimiz sizlere Abonelik İşlemleri ve Vezne İşlemleri için hizmet vermektedir.

Iski su borcumu nasıl öğrenebilirim?

- www.turkiye.gov.tr adresini tıklayarak, T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet sistemine giriş yapın. - Ardından arama çubuğuna "İSKİ borç ödeme" yazın. - Karşınıza çıkacak sayfada ödenmemiş fatura bilginizi ve ne kadar borcunuz olduğunu göreceksiniz.

Sayaç cezalı rakor açıldı ne demek?

ANLAMI. Sayacın dış kutusuna zarar verici müdahalede veya şebekeden sökülmesi nedeniyle vanasını kapatmıştır. Ekranda CEZALI ibaresi çıkar, bu durumdaALO 185'i arayabilirsiniz. Sayacın mekanik kısmında veya elektronik hafızasında hata olduğunda çıkar.

Bozuk su sayacı nasıl değiştirilir?

Abone İşleri Dairesi bürolarına veya 185'i arayıp başvuru yapılır. Sayaç değişimi iş emri hazırlanır. Sayaç değişimi için başvurulan adreste, saha ekipleri tarafından su sayacı söküm-takım işlemi gerçekleştirilir. Sökülen sayaç üzerinde endeks ile son fatura arasında endeks farkı olursa ,endeks farkı tahakkuk edilir.

Su sayacı bozuk ne yapmalıyım?

Su sayacının arızalanması, okunamaması ,patlaması veya 10 yıllık periyodik muayene süresinin dolmasından dolayı sayaç değişim işlemi gerçekleşir. Abone İşleri Dairesi bürolarına veya 185'i arayıp başvuru yapılır. Sayaç değişimi iş emri hazırlanır.

Su arıza numarası kaç?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz. - T.C. Kimlik No Güncelleme gibi konularda kısa sürede hizmet alabilirsiniz.