Candy Crush soda oyunu nasıl oynanır?

İçindekiler:

  1. Candy Crush soda oyunu nasıl oynanır?
  2. Candy Crush Saga Güncellemesi Nasıl Yapılır?
  3. Sugar crush kac bolum?
  4. Şeker Patlatma Oyunu Nasıl Oynanır?
  5. Candy Crush Saga oyununu kim yaptı?
  6. Candy Crush bitiyor mu?
  7. Candy Crush kaca kadar?
  8. Candy Crush Saga Son oyun kaç?

Candy Crush soda oyunu nasıl oynanır?

Candy Crush Soda Saga'da amaç Candy Crush'ın her oyununda olduğu gibi aynı renk en az üç şekeri bir araya getirerek patlatmak. Yine bu oyunda da şekerleri eşleştirip patlatırken mümkün olduğunca fazla sayıda şekeri eşleştirip tek seferde patlatmaya çalışarak en yüksek puanı elde etmeyi hedefliyoruz.

Candy Crush Saga Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Candy Crush Saga'yı güncellemek için yapmanız gereken ilk şey, App Store iOS (ile mavi simge mektup ortada basılmıştır). Bu noktada, bölüme gitmelisiniz güncellemeler sağ altta bulunur (simgesi aşağı ok ).

Sugar crush kac bolum?

Şu anda Candy Crush Saga'da toplam 14000 bölüm bulunuyor. King bu kadarla kalmayacaktır, oyuna yeni bölümler eklenecektir.

Şeker Patlatma Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyunda en az üç ve en fazla da beş adet aynı renk şeker yan yana getirilerek patlatılabilmektedir. Ayrıca, oyunda özel şekerler oluşturarak yok etmek daha fazla puan kazandırmaktadır. Bu özel şekerleri oluşturmak için farklı şekillerde 4 veya 5 şekeri farklı kombinasyonlarda eşleştirmek gerekmektedir.

Candy Crush Saga oyununu kim yaptı?

Candy Crush Saga akıllı telefonlar ve Facebook'ta oynanabilen bulmaca türünde bir video oyunudur. King.com tarafından geliştirilmiştir. Mart 2013 itibarıyle aylık ortalama 45,6 milyon kullanıcı sayısı ile FarmVille'yi geçmiştir.

Candy Crush bitiyor mu?

2016 yılına gelindiğinde oyun 2000 bölüme ulaştı. 2016 yılından sonra da oyuna yeni bölümler eklenmeye devam etti, kısa sürede 4000 bölüm barajı aşıldı. Şu anda Candy Crush Saga'da toplam 14000 bölüm bulunuyor. King bu kadarla kalmayacaktır, oyuna yeni bölümler eklenecektir.

Candy Crush kaca kadar?

Candy Crush Saga geliştiricisi King, dünyaca popüler oyunu için 2000. seviyeyi duyurdu. Evet, yanlış duymadınız artık oyunda toplamda 2000 seviye bulunuyor!

Candy Crush Saga Son oyun kaç?

King tarafından geliştirilen Candy Crush ilk olarak 2012 yılında yayınlanmıştır. Oyun ilk yayınlandığında 200 civarı bölümden oluşuyordu. Zaman geçtikçe oyuna düzenli olarak bölüm eklenmeye başladı. 2016 yılına gelindiğinde oyun 2000 bölüme ulaştı.