Dan Brown ne tür kitap yazar?

İçindekiler:

  1. Dan Brown ne tür kitap yazar?
  2. Hangisi Dan Brown eserlerinden dir?
  3. Robert Langdon serisi devam edecek mi?
  4. Inferno ne anlatıyor?

Dan Brown ne tür kitap yazar?

Macera romanların en sevilen yazarlarından olan Dan Brown, 22 Haziran 1964 tarihinde Amerika'nın New Hampshire eyaletinde dünyaya geldi. Dan Brown, lise yıllarında müzikle ilgiliydi; çünkü hayattaki tek amacı albümleri çok satan başarılı bir müzisyen olmaktı.

Hangisi Dan Brown eserlerinden dir?

Da Vinci Şifresi, Dijital Kale, İhanet Noktası gibi eserlerin sahibi olan Dan Brown, bazı filmlere de esin kaynağı olmuştur. Dan Brown'un romanları, dünya çapında 56 dilde, 200 milyondan fazla basılmıştır.

Robert Langdon serisi devam edecek mi?

Dan Brown'un yarattığı Langdon karakterinin macerası TV'de devam edecek.. Satış ve izlenme rekorları kıran, beyin fırtınlarına sebep olan ve öenmli bir hayrean kitlesi edinen The Da Vinci Code ve devam projleri sonunda TV'ye de geliyor.

Inferno ne anlatıyor?

Çok zengin bir işadamı kısa bir süre içinde dünyaya veba salgınını yayacaktır. Dünyanın başına gelebilecek bu felaketi engellemenin tek yolu Landgdon'ın neler olduğunu hatırlamasıdır... Dan Brown'ın aynı adlı romanından uyarlanan filmin başrolünde Tom Hanks yer alıyor. ... Filmin yönetmenliği Ron Howard üstleniyor.