Superonline nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Superonline nasıl giriş yapılır?
  2. Superonline internet paketimi nasıl öğrenebilirim?
  3. Turkcell Superonline kota nasıl öğrenebiliriz?
  4. Superonline Fatura Ödeme hangi banka?
  5. Aylık ne kadar internet kullanıyorum Turkcell?
  6. Superonline internet faturamı nasıl ödeyebilirim?

Superonline nasıl giriş yapılır?

İnternet tarayıcınızın adres çubuğu alanına 192.168.1.1 yazıp enter tuşuna basın. Kullanıcı adı ve şifre alanına sırasıyla admin ve superonline yazarak modem arayüzüne giriş yapın. Kablosuz linkine tıklayın ve sırası ile kendi ağınızı seçin.

Superonline internet paketimi nasıl öğrenebilirim?

Kurumsal Online İşlem Merkezi ana menüsünde yer alan Kullanım Detayları altındaki ADSL/Fiber İnternet Bilgileri​ başlığından kullanılan internet hizmetinizin kullanım bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Turkcell Superonline kota nasıl öğrenebiliriz?

Dijital Kanallar Kota bilgisini görüntülemek istediğiniz ürünün yanında yer alan “Kota Göster” seçeneğine tıklayarak ay ve yıl bazında indirilen(download) ve yüklenen(upload) veri miktarınızı görebilirsiniz.

Superonline Fatura Ödeme hangi banka?

Ödeme kanalları nelerdir? Anlaşmalı kurumların gişe kanalından ve ATM kanalından yapılan kartsız fatura ödemelerinde banka tarafından fatura başına 1 TL işlem ücreti alınmaktadır. * 08 Müşteri Hizmetlerinden tüm bankaların visa veya mastercard kredi kartlarıyla ödeme yapabilirsiniz.

Aylık ne kadar internet kullanıyorum Turkcell?

İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Superonline internet faturamı nasıl ödeyebilirim?

Faturamı nasıl ödeyebilirim? Faturalarım seçeneği altındaki Fatura Ödeme​ sayfasında ilgili faturanızı seçerek Kredi Kartınız ile güvenli bir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödemenin başarılı bir şekilde tamamlanmasından sonra e-dekontunuz oluşturulacaktır.