Saski numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Saski numarası kaç?
  2. Su kesintisi için nereyi aramalıyım?
  3. Kırıkkale nasıl bir yer?
  4. Samsun Saski Genel Müdürü kim oldu?
  5. Sakarya Saski Genel Müdürü kim oldu?
  6. Cihan Güller kimdir?

Saski numarası kaç?

Bir telefon kadar yakınız 7 gün 24 saat ulaşılabilen Alo 185 Çağrı Merkezi ve 0(264) 888 20 00 santral numaramız ile içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyuna dair istek ve talepler, kaçak su ihbarı, fatura ve abonelik bilgileri gibi diğer birçok işlem hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Su kesintisi için nereyi aramalıyım?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz.

Kırıkkale nasıl bir yer?

Kırıkkale ılıman iklim kuşağında yer alsa da deniz seviyesinden yüksek oluşu, etrafının dağlarla çevrili olmasından dolayı karasal iklim özellikleri hâkimdir. Kışları soğuk, yazları ise sıcak geçer. Şehre en fazla yağış kış ve bahar aylarında düşer. Yıllık ortalama sıcaklık 12 derecedir.

Samsun Saski Genel Müdürü kim oldu?

Bahattin YANIK, 27.01.2020 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 24.07.2020 tarihinden itibaren Genel Müdürlük görevini yürütmektedir.

Sakarya Saski Genel Müdürü kim oldu?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne Yiğit Turan atandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne Yiğit Turan atandı.

Cihan Güller kimdir?

1976 yılında Samsun-Terme ilçesinde doğdu. 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 2005-2014 yılları arasında Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi İçmesuyu Dairesi Başkanlığı'nda mühendis olarak çalıştı. ...