Sabitli yorum nedir?

İçindekiler:

  1. Sabitli yorum nedir?
  2. YouTube yorum sabitleme ne işe yarar?
  3. YouTube yorum nasıl bulunur?
  4. YouTube yorum moderatörü nedir?
  5. YouTube yorum yapmak paralı mı?
  6. Youtubede yorum yapmak ücretli mi?
  7. YouTube yorumlar nasıl gizlenir?
  8. Paralı YouTube nedir?
  9. YouTube yorumlar nasıl devre dışı bırakılır?
  10. YouTube Yorumları neden kapalı?
  11. YouTube vurgulanan yorum nedir?

Sabitli yorum nedir?

Eskiden sil, cevap ver ve raporla işlemlerinin yapıldığı yorumu sola kaydırma seçeneğinde, artık yorumu sabitle seçeneği de bulunacak. Kullanıcılar sabitlemek istedikleri yorumu sola kaydırıp en solda yer alan raptiye şekline tıklayıp yorumu sabitlemiş olacak.

YouTube yorum sabitleme ne işe yarar?

Yorumları özet akışınızın en üstüne sabitlemek Sabitleme özelliği sayesinde hayranlarınızın videonuzu izlerken göreceği ilk yorumu belirleyebilirsiniz. Kendinizin veya bir hayranınızın yorumunu sabitleyebilirsiniz. Kendi yorumunuzu sabitleyerek: Videonuzla ilgili bir konunun daha iyi anlaşılmasını sağlayabilirsiniz.

YouTube yorum nasıl bulunur?

YouTube'da yaptığınız herkese açık yorumları görüntüleyebilirsiniz.
  1. Yorum Geçmişi'ne gidin.
  2. Yorumunuzu yayınladığınız asıl sayfaya gitmek için içeriği tıklayın veya içeriğe dokunun.

YouTube yorum moderatörü nedir?

Yorum moderatörü, videonuzdaki bir yorumun yanından Kaldır'ı seçerek ilgili yorumu gizleyebilir. ... Sırada bekleyen yorumun yanında "Moderatör tarafından kaldırıldı" ifadesi gösterilir. Moderatörler, YouTube Studio'da kanalınıza erişemez. Yorum, "İnceleme için bekletilenler" sıranızda incelemeniz için bekletilir.

YouTube yorum yapmak paralı mı?

Youtube'un duyurusunu gerçekleştirdiği Süper Sohbet özelliği ile birlikte, yayın sırasında yorum yapan kullanıcılar belirli bir ücret ödeyerek yorumun sohbet kutusunun üst kısmında sabit kalmasını sağlayabilecek. Bu sayede yayıncının yanı sıra canlı yayını izleyen herkes yapılan yorumu görecek.

Youtubede yorum yapmak ücretli mi?

Youtube'un duyurusunu gerçekleştirdiği Süper Sohbet özelliği ile birlikte, yayın sırasında yorum yapan kullanıcılar belirli bir ücret ödeyerek yorumun sohbet kutusunun üst kısmında sabit kalmasını sağlayabilecek. Bu sayede yayıncının yanı sıra canlı yayını izleyen herkes yapılan yorumu görecek.

YouTube yorumlar nasıl gizlenir?

Varsayılan yorum ayarlarınızı değiştirme
  1. YouTube Studio'da oturum açın.
  2. Soldaki menüden Ayarlar'ı seçin.
  3. Topluluk. Varsayılanlar'ı seçin.
  4. Varsayılan ayarlarınızı seçin: Topluluk sekmeniz varsa: "Kanalınızdaki yorumlar" bölümünde varsayılan ayarlarınızı seçin. ...
  5. Kaydet'i seçin.

Paralı YouTube nedir?

DUVAR- Youtube'un ekstra özellikler içeren paralı versiyonu YouTube Premium artık Türkiye'de de kullanıma açıldı. Reklamsız video izleme, arka planda çalma, videoları indirerek daha sonra izleme gibi özellikler barındıran versiyon, aylık 16,99 TL'ye kullanılacak ve üç ay ücretsiz denenebilecek.

YouTube yorumlar nasıl devre dışı bırakılır?

Bir videodaki yorum ayarlarını değiştirme
  1. YouTube Studio'da oturum açın.
  2. Soldaki menüden İçerik'i seçin.
  3. Bir videonun küçük resmini tıklayın.
  4. Diğer seçenekler sekmesini seçin.
  5. "Yorumlar ve puanlar"ın altından yorum ayarlarınızı seçin.
  6. Kaydet'i seçin.

YouTube Yorumları neden kapalı?

Geçtiğimiz günlerde video paylaşım platformu YouTube aldığı karar ile küçük çocukların olduğu videolara yorum yapılmasını engelledi. Bu kararın alınmasındaki en büyük etken, çocuk istismarı yapan kişilerin bu videolara bıraktığı yorumlar oldu.

YouTube vurgulanan yorum nedir?

YouTube'da Öne Çıkan Yorumun Amacı Bu genellikle bir yorum bıraktığınızda veya yorum diziniz yeni bir yorum veya yanıt şeklinde yeni bir etkinlik aldığında gerçekleşir.