HGS kart ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. HGS kart ücreti ne kadar?
  2. Halk Bankası HGS satıyor mu?
  3. Garanti HGS ücreti ne kadar?
  4. HGS etiketi takmak zorunlu mu?

HGS kart ücreti ne kadar?

PTT işyerleri aracılığı ile alınmış HGS ürünleri arasında bakiye aktarımı yapılmaktadır. PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

Halk Bankası HGS satıyor mu?

Halkbank şubelerine başvurarak HGS etiketinizi/kartınızı anında teslim alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. HGS etiketi/kartı alabilmek için Halkbank hesabınız ya da kredi kartınız olması gerekmektedir. Hesabınız veya kartınız yoksa HGS başvurusundan önce Halkbank şubelerinden hesap açtırabilirsiniz.

Garanti HGS ücreti ne kadar?

Ürününüzdeki bakiye limitini seçebilir, bakiyenizin belirlemiş olduğunuz limitin altına düşmesi halinde, seçtiğiniz otomatik yükleme miktarı kadar tutarın ürününüze yüklenmesini sağlayabilirsiniz. HGS ürünü Etiket ve Kart tipi olarak sunulmaktadır. HGS etiketini 50 TL, HGS kartını 100 TL karşılığında alabilirsiniz.

HGS etiketi takmak zorunlu mu?

Geçiş ücreti, gişelerde yer alan kameralarla belirlenen aracınızın plakasına bağlı HGS hesabından aynı gün içerisinde cezasız olarak tahsil edilecektir. ... Buradan etiket yapıştırmaya gerek olmadığı sonucu çıkarılabilmektedir.