Beylikdüzü sarıyere nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Beylikdüzü sarıyere nasıl gidilir?
  2. Marmaray ile sarıyere nasıl gidilir?
  3. Ümraniye Sarıyer hangi Otobüs gider?
  4. Sarıyere vapur var mı?
  5. Bakırköy Sarıyer nasıl gidilir?
  6. Kadıköyden sarıyere vapur var mı?
  7. Beşiktaş'tan Sarıyer'e vapur var mı?
  8. 59RS nereye gider?
  9. Metrobüs 34G nereye kadar gidiyor?

Beylikdüzü sarıyere nasıl gidilir?

Önce Beylikdüzünden metrobüsle zincirlikuyuya gidin. zincirlikuyudan 40B ye binip Sarıyer'e gidebilirsiniz. ama ben zincirlikuyuda Taksim-Hacıosman(Sarıyer) metrosuna geçip Sarıyer'e metroyla gitmenizi öneririm.

Marmaray ile sarıyere nasıl gidilir?

Sarıyer'e Marmaray bağlantısını kullanarak gitmek isterseniz; Marmaray Yenikapı istasyonunda indikten sonra M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yapmanız ve burada, Hacıosman metro durağında indikten sonra Sarıyer otobüs ya da minibüslerine aktarma yapmanız gerekmektedir.

Ümraniye Sarıyer hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Meşhur Sarıyer Ümraniye yakınından geçiyor: 131, 139, 139A, 14DK, 14ES, 320, 522.

Sarıyere vapur var mı?

Şehir Hatları Kadıköy – Sarıyer vapur seferleri ile Kadıköy – Sarıyer vapur seferleri hafta içi yapılmaktadır. Hafta içi vapur seferlerinin listesi aşağıda yer almaktadır. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günleri sefer yapılmaz.

Bakırköy Sarıyer nasıl gidilir?

Bakirköy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Bakırköy Sarıyer Yolu konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 72T, 73B, 94Y.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M1A.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-03.
BE

Kadıköyden sarıyere vapur var mı?

Şehir Hatları KadıköySarıyer vapur seferleri ile KadıköySarıyer vapur seferleri hafta içi yapılmaktadır. Hafta içi vapur seferlerinin listesi aşağıda yer almaktadır. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günleri sefer yapılmaz.

Beşiktaş'tan Sarıyer'e vapur var mı?

KADIKÖY - SARIYER vapur hattı (Kadıköy (Şehir Hatları Beşiktaş)‎→Sarıyer), Kadıköy (Şehir Hatları Beşiktaş) durağından başlayıp Sarıyer durağına gidene kadar 4 duraktan geçiyor. KADIKÖY - SARIYER vapur hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 07:50'da çalışmaya başlıyor ve 07:50'da bitiyor.

59RS nereye gider?

59RS (İETT) 59RS otobüs hattının ilk durağı Rumelihisarüstü olup son durağı Şifa durağıdır. 59RS (Rumelihisarüstü‎→Şifa), her gün çalışıyor.

Metrobüs 34G nereye kadar gidiyor?

34G (Metrobüs) 34G otobüs hattının ilk durağı Beylikdüzü Sondurak olup son durağı Söğütlüçeşme durağıdır. 34G (Beylikdüzü > Söğütlüçeşme), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 34G hattında 44 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 113 dakika.