Bolu Abant arası kaç km?

İçindekiler:

  1. Bolu Abant arası kaç km?
  2. Sabiha Gökçen Bolu Abant arası kaç km?
  3. Izmir Abant Nasıl Gidilir?
  4. Sabiha Gökçen Havaalanından Abanta nasıl gidilir?
  5. Abant Yedigöller arası kaç km?
  6. Abanta arabasız nasıl gidilir?
  7. Bolu Ankara arası kaç saat sürüyor?
  8. Abanta uçakla nasıl gidilir?
  9. Abant Gölüne otobüsle nasıl gidilir?
  10. Bolu Abant Gölü Nasıl Gidilir?
  11. Yedigöller yürüyüş rotası kaç km?

Bolu Abant arası kaç km?

Kiralık araba olanaklarından faydalanarak, Bolu merkez ve Abant Gölü arasındaki mesafe yaklaşık 38,8 kilometre.

Sabiha Gökçen Bolu Abant arası kaç km?

Abant Gölü kenarına konumlanmış Büyük Abant Oteli,� Bolu şehir merkezine 40 km, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 237 km, otogara ise 32 km mesafededir.

Izmir Abant Nasıl Gidilir?

Abant Gölü'ne nasıl gidilir? Abant Gölü, İzmir'e 620, Bursa'ya 290, Ankara'ya 225, İstanbul'a ise 280 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Göle ulaşım için İstanbul'dan trenle Adapazarı'na giderek otobüs ile Bolu'ya geçebilir, oradan da minibüs ile Abant'a varabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havaalanından Abanta nasıl gidilir?

İstanbul-Abant arası 280 km ve yol araçla yaklaşık 3 saat sürüyor. Sabiha Gökçen ve Esenboğa Havalimanlarının her ikisi de Bolu'ya 200 km uzaklıkta. İstanbul'dan özel aracınızla gidecekseniz Abant'a gitmenin en kısa yolu Anadolu Otoyolu'nu kullanmak.

Abant Yedigöller arası kaç km?

Nasıl Gidilir?: Otoban'dan Bolu sapağından çıkın. Sonra zaten Yedigöller tabelasını göreceksiniz ve o yolu takip edeceksiniz. Bolu'dan sonra 42 km!

Abanta arabasız nasıl gidilir?

Bolu otogardan bolu merkeze gidin servisle. "Merkez Duraklarının ikincisi"nde inin servisten.Büfeden "Bolu Kart" alın,5 lira kart ücreti,15 lirada yükleseniz içine yeter. O kartla "22" nolu abant otobüsüne bineceksiniz o sizi 40 dk gibi bi sürede oraya götürecek.

Bolu Ankara arası kaç saat sürüyor?

ANKARA BOLU ARASI KAÇ KM VE KAÇ SAAT
KARAYOLU İLE YOLCULUKLARDA MESAFE217 KM
KARAYOLUYLA ORTALAMA HIZ İLE YOLCULUK SÜRESİ2 SAAT 42 DAKİKA
HAVAYOLUYLA (UÇAKLA) YOLCULUK SÜRESİ40 DAKİKA
UÇUS MESAFESİ131 KM
BE

Abanta uçakla nasıl gidilir?

Abant'a en yakın havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı. 200 km uzaklıktaki İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na Türkiye'nin dört bir yanından direkt uçak seferleri yapılıyor. Havalimanından Bolu'ya geçtikten sonra Bolu üzerinden taksi ya da dolmuşlarla ulaşım sağlanıyor.

Abant Gölüne otobüsle nasıl gidilir?

Otogardan Bolu merkeze giden servislere binip merkez duraklarının ikincisinde servisten inin. Bolu Kart almanız önerilir, (Otobüse binmenize izin verilmeye bilinir) xx lira kart ücreti ve bakiye yükleyin. 22 nolu Abant otobüsüne binerseniz, 45 dk. da varırsınız.

Bolu Abant Gölü Nasıl Gidilir?

İstanbul'dan özel aracınızla gidecekseniz Abant'a gitmenin en kısa yolu Anadolu Otoyolu'nu kullanmak. Kaynaşlı ayrımından otoyoldan çıkıp, Bolu Dağı'nı tırmandıktan sonra dağın bitiminde Abant sapağından 22 km. sonrasında göle ulaşıyorsunuz. Abant Gölü Milli Parkı'nın giriş ücreti ücreti otomobiller için 12TL.

Yedigöller yürüyüş rotası kaç km?

Buradan da anlaşılacağı gibi doğa yürüyüşü için parkurumuz başlangıç noktası Deringöl olacaktır. Parkur bitim yeri de yine aynı nokta olacaktır. 5.27 km'lik parkurumuzu yaklaşık 3 saatlik bir sürede tamamlıyoruz.