iPhone tüm ayarları sil neleri siler?

İçindekiler:

  1. iPhone tüm ayarları sil neleri siler?
  2. iPhone ayarları nasıl sıfırlanır?
  3. iPhone 12 nasıl sıfırlanır?
  4. Telefondan silinen iCloud dan silinir mi?
  5. iCloud daki fotolar nasıl silinir?

iPhone tüm ayarları sil neleri siler?

iPhone ayarlarını sıfırlama: Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin ve daha sonra bir seçenek seçin: Tüm Ayarları Sıfırla: Tüm tercihleriniz ve ayarlarınız sıfırlanır. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil: Bilgileriniz ve ayarlarınız silinir. iPhone yeniden ayarlanıncaya dek kullanılamaz.

iPhone ayarları nasıl sıfırlanır?

Ayarlar'a dönüp Genel > Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun. [Aygıtımı] Bul'u açtıysanız Apple Kimliğinizi ve parolanızı girmeniz gerekebilir.

iPhone 12 nasıl sıfırlanır?

iPhone'u fabrika ayarlarına döndürmek için “ Ayarlar ” –> ” Genel ” –> ” Sıfırla” imleri seçildiğinde gelinen ekranda, ilk iki sırada “ Tüm Ayarları Sıfırla ” ve ” Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil ” seçenekleri bulunur. Telefonun sadece ayarlarının sıfırlanması isteniyorsa ” Tüm Ayarları Sıfırla” seçilmelidir.

Telefondan silinen iCloud dan silinir mi?

Aygıtlarınızdan birinde Fotoğraf Yayınım'daki bir fotoğrafı sildiğinizde bu fotoğraf Fotoğraflar'dan ve iCloud'dan da silinir. Fotoğraf Yayınım'dan diğer aygıtlarınıza aktardığınız fotoğraflar silinmez.

iCloud daki fotolar nasıl silinir?

iCloud Fotoğrafları'nın tüm içeriğini iCloud'dan ve aygıtlarımdan nasıl kaldırırım? iCloud Fotoğrafları'nı tüm aygıtlarda kapatmak için şu adımları izleyin: iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Ayarlar > [adınız] > iCloud > Saklama Alanını Yönet > Fotoğraflar'a gidin ve ardından Devre Dışı Bırak ve Sil'e dokunun.