Havuç ve incir kürü adetin kaçıncı günü başlanır?

İçindekiler:

  1. Havuç ve incir kürü adetin kaçıncı günü başlanır?
  2. Ibrahim saraçoğlu incir ve havuç kürü nasıl yapılır?
  3. Incir zeytinyağında ne kadar bekletilmeli?
  4. AMH değeri nasıl yükseltilir ibrahim Saraçoğlu?

Havuç ve incir kürü adetin kaçıncı günü başlanır?

Bu amaçla kür, hamile kalma sürecinde günde üç kere ve öğünlerden 15 dakika önce aç karna alınmalıdır. Adet kanamasının bittiği gün başlanması önerilen ve ılık olarak içilmesi gereken kürün her gün taze olarak hazırlanması önemlidir.

Ibrahim saraçoğlu incir ve havuç kürü nasıl yapılır?

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine 15-16 adet kuru inciri ilave ederek 20 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. 20 dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. 2 veya 3'e bölerek öğünlerden 15 dakika önce aç karnına için.

Incir zeytinyağında ne kadar bekletilmeli?

Kürün hazırlanışı oldukça kolaydır. Küçük bir kavanoza 3 yemek kaşığı zeytinyağı koyun. 2 adet kuru inciri dilimleyip zeytinyağına ekleyin. Karışımı, 1 gün boyunca bekletin ve sabah aç karna, incirleri yiyin. Yediğiniz incirlerin yerine yenisini koyun ve bir ay boyunca her gün bu formülü tekrarlayın.

AMH değeri nasıl yükseltilir ibrahim Saraçoğlu?

AMH düşüklüğü için İbrahim Saraçoğlunun incir kürü; Yedi tane kuru inciri eliniz ile ikiye bölüp 600 ml sıcak suya atın ve 15 dk kaynatın. Gün içinde bu suyu tüketin, aç veya tok içilebilir. Amh değerini yükselmesi için bu incir kürününe 21 gün devam edin.