Honda Civic 2021 LPG ne kadar yakıyor?

İçindekiler:

  1. Honda Civic 2021 LPG ne kadar yakıyor?
  2. Honda Civic 100 km ne kadar yakar?
  3. Honda Civic 1.6 VTEC ne kadar yakıyor?
  4. Honda Civic Fabrika çıkışlı LPG hangi marka?
  5. Honda Civic Fabrika çıkışlı LPG kaç litre?
  6. Honda Hangi Marka LPG takıyor?
  7. Honda Hangi Marka LPG kullanıyor?
  8. 2021 Honda Civic LPG tankı kaç litre?
  9. Honda Civic 1.4 is benzin deposu kaç litre?
  10. Honda servisleri LPG takıyor mu?
  11. Honda hangi gazı öneriyor?

Honda Civic 2021 LPG ne kadar yakıyor?

2021 Honda Civic 1.6 ECO CVT İnceleme C Segment içinde bulunan Honda Civic, LPG yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 46 litrelik deposu ile şehir içinde 7.00 lt/100km, şehir dışında 4.50 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.50 lt/100km sahiptir.

Honda Civic 100 km ne kadar yakar?

Honda'nın Türkiye'de en sevilen modelleri arasında yer alan Civic, yenilenen tasarımı ile 2018 yılından bu yana satış rakamlarını ciddi seviyede artırdı. Araç, 1.6 l benzinli motoru ile 100 kilometrede ortalama 6.7 litre yakıt tüketiyor.

Honda Civic 1.6 VTEC ne kadar yakıyor?

Araç emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 47 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 9.2 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.7 lt/100km ve ortalama olarak da 7.0 lt/100km yakıt tüketiyor.

Honda Civic Fabrika çıkışlı LPG hangi marka?

HONDA BRC İLE ANLAŞMALI Honda Civic Sedan alımında müşterilerine Honda bayilerinde LPG dönüşüm opsiyonu sunan Honda, bundan böyle LPG dönüşümü tamamlanmış Civic Sedan modellerini direkt fabrikadan bayiye ulaştıracak.

Honda Civic Fabrika çıkışlı LPG kaç litre?

Civic Sedan LPG, fabrika çıkışlı olarak LPG yakıt kullanabilen, motoru da buna uygun bir otomobil. Bu sayede otomobil normal sürüş koşullarında LPG ya da benzin seçildiğinde sürücüsüne çekiş farkı hissettirmeden yol alabiliyor. 33 litrelik LPG tankı bagaj zemininde yer alıyor.

Honda Hangi Marka LPG takıyor?

HONDA BRC İLE ANLAŞMALI Honda Civic Sedan alımında müşterilerine Honda bayilerinde LPG dönüşüm opsiyonu sunan Honda, bundan böyle LPG dönüşümü tamamlanmış Civic Sedan modellerini direkt fabrikadan bayiye ulaştıracak.

Honda Hangi Marka LPG kullanıyor?

Honda artık LPG dönüşümünü fabrikada yapacak Honda, 2011 yılında BRC ile imzaladığı anlaşmasını daha ileri bir noktaya taşıyor.

2021 Honda Civic LPG tankı kaç litre?

Honda fabrikasında montajı gerçekleştirilmiş halde satışa sunulan aracın LPG deposu 43 litre hacminde.

Honda Civic 1.4 is benzin deposu kaç litre?

Yakıt deposu hacmi 50 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 6.6 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.7 lt/100km ve ortalama olarak da 5.4 lt/100km yakıt tüketiyor.

Honda servisleri LPG takıyor mu?

Aracınıza Honda Yetkili Servislerince Honda Türkiye A.Ş. tarafından onaylanmış LPG sistemi montajının yapılması halinde, aracınızın garantisi devam edecektir. Ancak LPG sisteminden veya yakıtından dolayı aracınızda oluşacak arızalar ve LPG sistemi, garanti kapsamında değildir.

Honda hangi gazı öneriyor?

Akaryakıt sektörünün dev markası Shell ile otomotiv sektörünün güçlü ismi Honda, otogaz pazarında ayrıcalık yaratacak bir işbirliğine imza attı. Yeni model araçlarında otogaz dönüşüm seçeneği sunan Honda Türkiye, otogazlı araçları tercih eden müşterilerine Shell AutoGas'ı tavsiye ediyor.