Hat devri ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Hat devri ücretli mi?
  2. Türk Telekom hat devir ücreti ne kadar?
  3. 18 yaşından küçükler SIM kart alabilir mi?
  4. Türk Telekom hattım kimin üzerine kayıtlı?
  5. Ustume kac tane ne hat var?

Hat devri ücretli mi?

Devir için işlem ücreti alınmaz, devir alan müşteri yeni abonelik yapmış sayıldığı için ​hattı devir alan müşteriden ilk abonelik vergileri devlet adına tahsil edilir. Devir alınan hat Faturalı olarak açılacak ise; Devralan müşterinin ilk faturasına Özel İletişim Vergisi yansıyacaktır.

Türk Telekom hat devir ücreti ne kadar?

Hat devir işlemi için başvurularınızı firma yetkilinizin Türk Telekom İletişim Merkezleri'ne yapması gerekmektedir. Hattımın numarasını nasıl değiştirebilirim? Numara değişikliği işleminin ücreti KDV ve ÖİV dahil 24,50 TL'dir. Bu ücret yeni numara için gönderilen ilk faturaya yansıtılır.

18 yaşından küçükler SIM kart alabilir mi?

Yaşım 18'den küçük, nasıl hat alabilirim? Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

Türk Telekom hattım kimin üzerine kayıtlı?

11855'e SMS göndererek: *100# ile: *100# tuşlaması yaparak ulaştığınız *100# menüsünde İşlemler'in içinden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Ustume kac tane ne hat var?

Tüm operatörler üzerindeki hatlarınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama adresini kullanarak e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Dijital Operatör Uygulaması içerisindeki ayarlar menüsü altında bulunan hesap ekleme işlemini kullanarak da adınıza kayıtlı tüm hatlarınızı görebilirsiniz.