Enes Batur gerçek kahraman filmi ne kadar izlendi?

İçindekiler:

  1. Enes Batur gerçek kahraman filmi ne kadar izlendi?
  2. Enes Batur ne kadar izlendi?
  3. Recep ivedik 6 ne kadar izlendi?
  4. Kafalar Karışık kimin filmi?
  5. Enes Batur Gerçek Kahraman internete ne zaman düşecek?
  6. Kafalar Karışık küfürlü mü?
  7. Kafalar Karışık şarkıcı kim?

Enes Batur gerçek kahraman filmi ne kadar izlendi?

'da vizyona giren film, ilk üç günde 90.353 kişi tarafından izlendi ve 1 milyon 407 bin lira gelir elde etti. Yedi hafta vizyonda kalan film toplamda 7 milyon 354 bin lira hasılata ulaştı.

Enes Batur ne kadar izlendi?

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?
Filmin afişi.
YönetmenKamil Çetin
DilTürkçe
Hasılat17,4 milyon
Devam filmiEnes Batur Gerçek Kahraman
13 satır daha

Recep ivedik 6 ne kadar izlendi?

Açılışını yaklaşık 1 milyon seyirciyle yapan Recep İvedik 6, ikinci hafta sonu düşüşünü seyirci bazında yüzde 35,8 civarında tutarak 6 seyirci tarafından izlendi ve Box Office Türkiye liderliğini sürdürdü. Film on günde toplamda 2 milyon 1 seyirci tarafından izlendi.

Kafalar Karışık kimin filmi?

Kafalar Karışık filminin başrollerinde sosyal medyada çektikleri videolarla isimlerini duyuran Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu'nun oturduğu filmin kadrosunda Altan Erkekli, Musa Uzunlar, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Enes Batur Gerçek Kahraman internete ne zaman düşecek?

Filmin yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Altan Erkekli, Kanbolat Görkem Aslan ve Damla Aslanalp gibi tanınmış isimler de bulunuyor. Çekimleri 1 ay içerisinde bitirilecek olan filmin 31 Mayıs'ta gösterime girmesi bekleniyor. Bu arada dip not olarak hatırlatalım.

Kafalar Karışık küfürlü mü?

Bel altı espiriler, küfürler yok; zekice espiriler ve oyunculuk var.

Kafalar Karışık şarkıcı kim?

Söz ve müziğini 2018 yılında müzisyen Abdurrahim Akça ya da bilinen adıyla Eypio'nun Kafalar Karışık filmi için yaptığı "Kaşık" şarkısının video klibi'nde sosyal medya fenomenleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin oynadılar.