Cep telefon yönlendirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Cep telefon yönlendirme nasıl yapılır?
  2. Turkcell yön paketi nasil yapilir?
  3. 7585 nedir?
  4. Yönlendirme ücretli mi?
  5. Telefon yönlendirme nasıl kaldırılır?
  6. Telefonda arama yönlendirme ne demek?
  7. Telefonum Acikken nasil kapali gosterilir?
  8. Telefonun kapalıyken kim aramış?

Cep telefon yönlendirme nasıl yapılır?

Android'de telefon yönlendirme nasıl yapılır?
  1. Telefon” uygulamasını açın.
  2. Sağ üstte bulunan “üç noktaya” basın.
  3. “Ayarlar” tuşuna dokunun.
  4. “Gelen arama” sekmesine inin.
  5. “Arama yönlendirme”ye basın.
  6. Numaraları buradan değiştirebilirsiniz.
BE

Turkcell yön paketi nasil yapilir?

ABONE YONLENDIRME yazıp 2200'a mesaj atarak yönlendirme paketine abone olabilirsiniz. Ayrıca Turkcell Çağrı Merkezini arayarak ya da Turkcell Mağazalarına giderek de servise abone olabilirsiniz. Ardından yönlendirme yaptığınızda, paketiniz devreye girer.

7585 nedir?

KimAramış Servisi'ni telefonum açıkken de kullanabilir miyim? Telefonunuzun “Yönlendirme” menüsünden, hattınızı istediğiniz durum için (Meşgul, Cevapsız ve Tüm Aramalar) 7585'e yönlendirebilirsiniz. ... “Meşgul” durumu için yönlendirdiğinizde; sizi arayanlar telefonunuz meşgulse kapalı anonsu duyarlar.

Yönlendirme ücretli mi?

​​Çağrı Yönlendirme servisi, yönlendiren kişi yönlendirdiği kişiyi arıyormuş gibi ücretlendirilir. Yönlendirme yapan kişinin her yöne dakikaları varsa yönlendirme esnasındaki arama da bu dakikalardan düşer. Her yöne dakikası bulunmaması durumunda kullanılan tarifenin görüşme fiyatı üzerinden ücretlendirilir.

Telefon yönlendirme nasıl kaldırılır?

Cep Telefonu Yönlendirme Nasıl İptal Edilir Numara yönlendirmeyi sonlandırmak istediğinizde ise #21#, #61#, #62#, #67# 'den birini tuşlamalı ve arama tuşuna basmalısınız.

Telefonda arama yönlendirme ne demek?

Yeni menüde dört farklı seçenek yer almaktadır; Bu seçenklerden ilki olan her zaman yönlendirme seçeneği, çağrılarınızın durumuna bakmaksızın yönlendirme sağlar. İkinci seçenek olan meşgul olduğunda yönlendirme, hattanız başka bir çağrıdayken gelen çağrının diğer tanımladığınız hatta yönlendirmesi yapılır.

Telefonum Acikken nasil kapali gosterilir?

Telefon açıkken kapalı gösterme kodu: #35*0000# Kodu devre dışı bırakma kodu: *35#0000#

Telefonun kapalıyken kim aramış?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS'le gelir.