Hesap kartında kullanılabilir bakiye nedir?

İçindekiler:

  1. Hesap kartında kullanılabilir bakiye nedir?
  2. Kalan bakiye ne demek?
  3. Ziraat vadesiz hesap bakiyesi ne demek?
  4. Instagram mevcut bakiye nedir?
  5. Mevcut hesap bakiyesi ne demek?

Hesap kartında kullanılabilir bakiye nedir?

Kullanılabilir Bakiye; Vadesiz hesabınızın anlık bakiyesidir. Vadesiz YTL hesabınıza bağlı KMH olması durumunda, hesabınızın bakiyesi ve kalan kredi limitinizin toplamı kullanılabilir bakiyeyi verecektir. Hesabınızda bloke edilmiş tutar bulunuyorsa, bloke edilen tutarlar kullanılabilir bakiye tutarından düşülmektedir.

Kalan bakiye ne demek?

Mevcut bakiyeniz, şu anda harcayabileceğiniz tutardır. Bunu "geri çekilebilecek fonlar" olarak düşünebilirsiniz, ancak parayı kullanmanın çeşitli yolları vardır. Nakit çekin: Bu tutarı ATM'den veya banka asisinden nakit olarak hesabınızdan çıkarabilirsiniz.

Ziraat vadesiz hesap bakiyesi ne demek?

4747 Bakiye Sorgulama Bankamızda tanımlı cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ilk 10 hesabınıza ait bakiye bilgileri cep telefonunuza gelecektir. Örn: BAKIYE. BAKIYE (Ek No) yazıp 4747'ye SMS gönderdiğinizde ise yalnızca mesajda belirtilen hesabın bakiyesi cep telefonunuza gönderilecektir.

Instagram mevcut bakiye nedir?

Mevcut bakiyeniz, reklamlarınız için harcadığınız ancak henüz tarafınıza faturalandırılmamış toplam tutardır. İlgili tutarı ödeme yönteminizden çekmemizin ardından bu bakiye silinecektir. Ücretlerinizin özetini Reklam Yöneticinizin faturalar kısmında görebilirsiniz.

Mevcut hesap bakiyesi ne demek?

Bakiye sözlük anlamı olarak; bir hesabın borç ve alacak kısmının arasında kalan fark, yok olan bir şeyin kalan kısmı ve artakalan, geriye kalan anlamına gelir.