Bankkart Genç Kart numarası nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Bankkart Genç Kart numarası nerede yazar?
  2. Müşteri No Ek no nedir?
  3. Genç kart ne işe yarar?
  4. Ziraat Bankası CVV nedir?
  5. Genç Kart limiti ne kadar?

Bankkart Genç Kart numarası nerede yazar?

Ziraat Bankasının sunduğu Bankkart ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır.

Müşteri No Ek no nedir?

Müşteri No ; 8 Hanelidir. Hesap numaranızdaki ilk 4 haneden sonraki 8 hanede yazan numarayı girmelisiniz. Ziraat Bankası Ek No ; Hesabınızın son dört rakamından oluşmaktadır. Ziraat Ek No 50 olmaktadır.

Genç kart ne işe yarar?

Anlaşmalı üye işyerlerinde taksitli alışveriş yapabilir, puan kazanabilir, kampanyalara katılabilir ve birbirinden cazip indirimlerden yararlanabilirsin. Kredi kartı özelliği ile yaptığın alışverişlerden kazandığın puanlarını anlaşmalı üye işyerlerinde alışverişlerinde harcayabilirsin.

Ziraat Bankası CVV nedir?

Kart Doğrulama Kodu (İngilizce: Card Verification Code (CVC)), kredi kartına ait bir güvenlik kodudur. CVV kodu veya güvenlik numarası, kredi kartının arka yüzündeki, genelde beyaz alana basılı rakamların son 3 hanesidir.

Genç Kart limiti ne kadar?

Kartının limiti 2.000 TL'ye kadar belirlenir. Kart limitinin %50'sine kadar Taksitli Nakit Avans ve Nakit Avans kullanabilirsin. Kartın için yıllık kart ücreti ödemezsin.