Kova burcu ne zaman mutlu olacak?

İçindekiler:

  1. Kova burcu ne zaman mutlu olacak?
  2. 2020 Kova burcu için nasıl geçecek?
  3. Kova burcu nasıl bir insan?
  4. Ocak ayında Kova burcunu neler bekliyor?
  5. Kova burcu ne zaman başlar?
  6. Kova hangi aylar?
  7. Kova burcu hangi tarihleri kapsar?
  8. Aslan burcu kadını 2021 de neler bekliyor?

Kova burcu ne zaman mutlu olacak?

Ayrıca 14 Mayıs – 28 Temmuz arasında yeni haberler, eğitimle, uzaklarla ilgili gelişmeler sizi çok daha mutlu edebilir. 15 Eylül – 30 Ekim arasında ise bazı bitişler ve yeni başlangıçlar söz konusu. Bu yıl size evlilikte ve ortaklı işler alanında yepyeni tecrübeler getirmekte.

2020 Kova burcu için nasıl geçecek?

2020'DE KOVA BURCU: SAĞLIK Dalgınlığa, unutkanlığa, tedbirsizliğe karşı da dikkatli olmalısınız. Hiç beklemediğiniz veya ummadığınız şekilde ihmalkârlığın kurbanı olmaktan kaçınmalısınız. 30 Mart-13 Mayıs arasında Mars burcunuzda ilerlerken enerjinizi doğru ve yerinde kullanmanız önemli.

Kova burcu nasıl bir insan?

Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. ... Kova burcunun fiziksel özellikleri: Orta ve uzun bir boy, düzgün bir beden, açık sarı saçlar, koyu renk gözler en belirgin özellikleridir.

Ocak ayında Kova burcunu neler bekliyor?

15-20 Ocak tarihleri parasal kazanımlarınız yüksek olabilir. 21 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçecek. Bir ay boyunca rahat ortamlar için ışık yakmaya başlayacak. Bu tarihten sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız.

Kova burcu ne zaman başlar?

Terazi burcu olarak doğan kişiler 23 Eylül ve 23 Ekim tarihlerinde doğan burçlardır. Son hava burcumuz ise Kova burcudur. Kova burcu olarak doğan kişiler 20 Ocak ve 18 Şubat tarihlerinde doğanlardır.

Kova hangi aylar?

Bu nedenle de Kova burcu, 22 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasındaki dilime dahil edilebilir. 22 Ocak tarihi ve 19 Şubat tarihi de Kova burcunu kapsar. Ancak bu tarihler burçları arasındaki geçiş dönemi oldukları için Oğlak ve Balık burçları da bu tarihler de devreye girer.

Kova burcu hangi tarihleri kapsar?

Kova burçları da bu burçlardan birisidir. Kova burcu olanlar 21 Ocak ile 19 Şubat tarihleri arasında doğan kişilerdir.

Aslan burcu kadını 2021 de neler bekliyor?

Aslan burcunu 2021'de neler bekliyor? Bu yıl kararlarınıza olan inancınızın çok güçlü olacağı bir yıl. Bazı radikal kararlar almanız ve aynı zamanda kendinizi olmanız gerekecektir. Özellikle ilişkiler konusunda derin bağlar kuracağınız ve sevgiyi çok güçlü hissedeceğiniz özel bir yıl içinde olacaksınız.