WhatsApp web WhatsApp mı?

İçindekiler:

  1. WhatsApp web WhatsApp mı?
  2. WhatsApp Web'de açık olduğunu nasıl anlarız?
  3. WhatsApp web tehlikeli mı?
  4. WhatsApp Web ne kadar güvenli?

WhatsApp web WhatsApp mı?

WhatsApp Web, akıllı telefonunuzdaki WhatsApp hesabınızın bilgisayar tabanlı uzantısıdır. ... Şu anda WhatsApp Web sadece Android, iPhone, Windows Phone 8.0 ve 8.1, Nokia S60, Nokia S40 EVO, BlackBerry ve BlackBerry 10 akıllı telefonlarda kullanılabilir. WhatsApp Web başka bir WhatsApp hesabı değildir.

WhatsApp Web'de açık olduğunu nasıl anlarız?

Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın. Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.

WhatsApp web tehlikeli mı?

6 – WhatsApp Web aynı şekilde güvenli mi? Evet. WhatsApp'ın bilgisayardaki web tarayıcımız üzerinden kullandığımız versiyonu aslında telefona bağlı olarak çalışıyor. ... Yeni çıkan ve bilgisayara yüklenerek çalışan WhatsApp Desktop uygulaması da aynı mantıkta çalıştığı için güvenli.

WhatsApp Web ne kadar güvenli?

WhatsApp uçtan uca şifreleme özelliği sayesinde kullanıcılarının mesaj, fotoğraf, video ve sesli görüşmelerinin üçüncü şahısların eline düşmesini engelliyor. ... Dolayısıyla https üzerinden yayın yapan WhatsApp Web İnternet sitesi üzerinden yapılan yazışmalar da güvenli kabul edilmektedir.