Türkiyede kaç tane araç muayene istasyonu var?

İçindekiler:

  1. Türkiyede kaç tane araç muayene istasyonu var?
  2. Bursa merkez araç muayene istasyonu nerede?
  3. Bursada kaç tane Tüvtürk var?
  4. Araç muayene istasyonu ne demek?
  5. Internetten araç muayenesi nasıl alınır?
  6. Muayene tekrarı kac gün?
  7. Bursa Tüvtürk kimin?
  8. Tespit muayenesi ne demek?
  9. Araç muayene ücreti ne kadarı devletin?

Türkiyede kaç tane araç muayene istasyonu var?

2017 yılında operasyona başlayan 3 yeni istasyonla birlikte TÜVTÜRK 207 sabit, 76 gezici, 5 motosiklet ve 21 ilde faaliyet gösteren 16 gezici traktör istasyonuyla Türkiye'nin 81 ilinde hizmet vermektedir.

Bursa merkez araç muayene istasyonu nerede?

TÜVTÜRK Bursa Merkez Araç Muayene İstasyonu, araç muayene istasyonları, Ahmetvefikpaşa Mah. Yüzbaşı Sok. No: 8, Kestel, Bursa - Yandex Haritalar.

Bursada kaç tane Tüvtürk var?

BURSA - Doğuş Grubu, Akfen ve TÜV SÜD ortaklığı ile kurulan TÜVTURK, Bursa'da 6 istasyonda araç muayene hizmeti vermeye başladı.

Araç muayene istasyonu ne demek?

ARAÇ MUAYENE İSTASYONU: Araçların niteliklerini tespit ve kontrol edebilecek cihaz ve personeli bulunan ve teknik kontrolü yapılan yerdir.

Internetten araç muayenesi nasıl alınır?

TÜVTÜRK'ün internet adresinde yer alan Ücretsiz Randevu bölümüne tıkladığınızda karşınıza gelen ekrana Plaka No, Ruhsat Seri No ve randevu alınacak şehir bilgisi girilerek istasyonların yoğunluğuna göre dilediğiniz gün ve saatte randevu alabilirsiniz.

Muayene tekrarı kac gün?

Muayene tekrarı süresi ne zamana kadar geçerlidir? Muayenesi yapılan araçlar muayeneden geçemedikleri takdirde kendilerine 1 aylık süre tanınmaktadır. Aracın 1 aylık süre içerisinde eksikliklerini tamamlayıp gelmesi gerekmektedir.

Bursa Tüvtürk kimin?

Doğuş Grubu, Akfen ve TÜV SÜD ortaklığı ile kurulan TÜVTURK, araç muayene hizmeti veriyor. BURSA - Doğuş Grubu, Akfen ve TÜV SÜD ortaklığı ile kurulan TÜVTURK, Bursa'da 6 istasyonda araç muayene hizmeti vermeye başladı.

Tespit muayenesi ne demek?

Tespit muayenesi sadece; Aracın üzerine logo takılması veya sökülmesi, Renk, şasi ve motor numarası tespiti, ... Ticari taksinin hususi araca, hususi aracın da ticari taksiye dönüşmesi işlemleri yapılır.

Araç muayene ücreti ne kadarı devletin?

Yapılan her muayeneden alınan bedelin önemli bir kısmı 20 yıl boyunca artan oranlarda devlet kasasına gelir olarak eklenecektir.2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunun 35. Maddesine göre son 10 yıllık işletim döneminde (2017-2027) araç muayene gelirlerinin %50'si devlete aktarılmaktadır.