Mevcut paketimi nasıl öğrenebilirim Türk Telekom?

İçindekiler:

  1. Mevcut paketimi nasıl öğrenebilirim Türk Telekom?
  2. Turk Telekom paket nasil ogrenilir?
  3. Vodafone tarife yenileme tarihi nasıl öğrenilir?
  4. Vodafone yanımda da nasıl paket yapılır?
  5. 5555 nerenin telefonu?

Mevcut paketimi nasıl öğrenebilirim Türk Telekom?

Türk Telekom Kalan Paket Sorgulama Faturalı Konuşma, internet, SMS haklarınızın tamamına “KALAN” yazıp 5555'e mesaj göndererek ulaşabilirsiniz. 9333 sesli yanıt hattını arayarak da kalan paketinizi sorgulayabilirsiniz. Online İşlemler uygulaması üzerinden kalan kullanımlarınızı görebilirsiniz.

Turk Telekom paket nasil ogrenilir?

9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.

Vodafone tarife yenileme tarihi nasıl öğrenilir?

Vodafone Çağrı Merkezi ile Tarife Öğrenme Vodafone hattınız ile 542'yi, diğer operatör ve sabit hatlardan ise 0542 542 00 00 numarasını arayarak müşteri hizmetleri ile yapacağınız telefon görüşmesi neticesinde kullanıyor olduğunuz güncel tarifeyi ve detaylarını öğrenebilirsiniz.

Vodafone yanımda da nasıl paket yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

5555 nerenin telefonu?

Avea (Türk Telekom) hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için “MOBİLODEME İPTAL” yazarak 5555'e kısa mesaj atarak talebinizi iletebilirsiniz. Turkcell hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için Müşteri Hizmetleri (532) arayabilirsiniz.