Bursa SRC Belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Bursa SRC Belgesi nasıl alınır?
  2. SRC 4 harç parası ne kadar?
  3. Muaf SRC Belgesi nasıl alınır?
  4. Psikoteknik belgesi ücreti ne kadar?
  5. Kursa gitmeden SRC Belgesi nasıl alınır?
  6. Psikoteknik belgesi e devlette nasıl görünür?

Bursa SRC Belgesi nasıl alınır?

SRC BELGESİ İKİ YOLLA ALINIR. 2.YOL:EĞİTİME GİREREK. B SINIFI EHLİYETLE MUAFİYETLİ SRC BELGESİ ALMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ ŞARTLAR GEREKLİDİR. Not: 25.02.2003 Tarihinden önce (B) Sınıfı Ehliyeti olup da Daha Sonra Ehliyetlerini (E) Sınıfı Yapanlarda (B) Sınıfı Ehliyetle Muhafiyetli olarak SRC Belgesi Alabileceklerdir.

SRC 4 harç parası ne kadar?

SRC1: 40 saat, toplam 1120 TL. SRC2: 36 saat toplam 1008 TL. SRC3: TL. SRC4: TL.

Muaf SRC Belgesi nasıl alınır?

Muafiyetli SRC Belgesi başvurusu yapabilmek için E-Devlet şifrenizin olması gerekmektedir. E-Devlet şifreniz varsa E-Devlet üzerinden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Muafiyetli SRC Belgesi Başvuru sayfasından T.C. Kimlik numaranızı ve E-Devlet şifrenizi girerek başvuru yapabilirsiniz.

Psikoteknik belgesi ücreti ne kadar?

Psikoteknik Ücreti: 170 TL. Psikoteknik belgesi ücreti 2019 yılında kurumlar tarafından belirlendiği gibi, her kurumun kendi politikasına göre de hareket edilmektedir. Ancak, İl Sağlık Müdürlüğünün belirlemiş olduğu taban fiyatın altına düşülmesi söz konusu değildir.

Kursa gitmeden SRC Belgesi nasıl alınır?

2) Bakanlığın belirlediği kriterlere göre den önce ehliyet sahibi olanlar sınava ve kursa girmeden SRC belgesi alabilirken bu tarihten sonra ehliyet alanlar ise kurs hizmeti yolu ile eğitim aldıktan sonra, ardından yapılacak sınavda başarı elde etmeleri halinde SRC belgelerini alabilirler.

Psikoteknik belgesi e devlette nasıl görünür?

Sağlık, ehliyet ya da psiko-teknik belgelerinize ulaşabilmeniz için Ptt'den E-Devlet şifrenizi almanız gerekmektedir. Şifrenizi aldıktan sonra E-Devlet kapısına giriş yapmalısınız. E-imza veya mobil imza ile TC kimlik numaranızı girerek psikoteknik belgesine ulaşabilir,görüntüleyebilir veya çıktısını alabilirsiniz.