Org eklentisi nedir?

İçindekiler:

  1. Org eklentisi nedir?
  2. Org Acilimi nedir?
  3. Change org ne zaman kuruldu?
  4. Org tr nerelerde kullanılır?
  5. Org neyin kısaltması?
  6. Org müzik ne demek?
  7. Change org un amacı nedir?
  8. Change org u kim kurdu?

Org eklentisi nedir?

Domain uzantıları arasında yer alan ve internet kullanıcılarının sıkça karşısına çıkan . org İngilizce organization kelimesinden gelmektedir. ... org uzantısı, dernek ve vakıflar için kullanılmaktadır. Bununla birlikte, kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşları da bu domain uzantısını alabilmektedir.

Org Acilimi nedir?

Org uzantısının açılımı, organization olarak bilinir. ... Org uzantısını sadece kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve dernekler kullanabiliyor.

Change org ne zaman kuruldu?

Change.org'u arkadaşı ve Stanford Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinden mezun Mark Dimas ile 2005 yılında kurmuştur. Change.org Türkiye ise Dr. Uygar Özesmi tarafından 2012 yılında kurulmuştur.

Org tr nerelerde kullanılır?

.net : Network. Ağ ve örgütlenme anlamında kullanılmaktadır. .org : Organizasyonlar için kullanılır....Türkiye İçin .tr alt uzantıları
  • .com.tr, . ...
  • .org.tr : vakıf, dernek, kar amacı bulunmayan oluşumlar ve benzeri sivil toplum örgütleri için kullanılır.
  • .
Daha fazla öğe...

Org neyin kısaltması?

1985 yılında kullanılmaya başlayan İngilizce Internet kelimesi, "kendi aralarında bağlantılı ağlar" anlamına gelen Interconnected Networks teriminin kısaltmasıdır. ... Net kelimesi ise ağ anlamına gelir.

Org müzik ne demek?

Org, Sesin, körükle verilen havanın tahta veya metal borulardan geçmesi yoluyla üretildiği, klavyeli ve pedallı bir enstrumandır. En çok bilinen türü kilise orgudur. Enstruman, klavyedeki tuşlar basılı kaldığı sürece ses verir.

Change org un amacı nedir?

Kar amacı gütmeyen, kamu yararı bir şirket olan Change.org, tam tersine politik, mali lobi ve çıkar gruplarına karşı sokaktaki vatandaşın veya sivil toplum kuruluşlarının mücadele edebilmesi için imza kampanyaları ve iletişim araçları sunar.

Change org u kim kurdu?

Buna kurum veya kuruluşlar da dahildir. Başlatılan birçok kampanyada başarı sağlanmıştır....Change.org.
Change.org logosu.
SloganWhat will you change? (Neyi değiştireceksin?)
KurucuBen Rattray
Genel merkeziSan Francisco, Kaliforniya, U.S.
Hizmet verilen alan(lar)Dünya çapında
5 satır daha