Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü mezunları ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü mezunları ne iş yapar?
  2. Özel güvenlik ve koruma okuyan ne olur?
  3. Özel güvenlik ve koruma okuyunca ne olur?
  4. Özel güvenlik ve koruma ne iş yapar maaşı?
  5. Güvenlik sınavları nasıl girilir?
  6. Ceza infaz ve güvenlik hizmetleri okuyunca ne olunur?

Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü mezunları ne iş yapar?

Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı; kamu-özel kurum kuruluşların ve şahısların can, mal ve huzurunu, hak hürriyet ve güvenliklerini, yasaların izin verdiği ölçüde koruyan, gözeten, denetim ve kontrol yaparak alınan tedbirleri uygulayan kişidir.

Özel güvenlik ve koruma okuyan ne olur?

Kimlik kartını teslim alan özel güvenlik ve koruma bölümü mezunları, gerek KPSS sınav sonucu ile kamu görevlisi, gerekse Ro Group Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi gibi özel güvenlik şirketleri bünyesinde çalışan bir özel güvenlik görevlisi olma hakkına sahiptirler.

Özel güvenlik ve koruma okuyunca ne olur?

Özel güvenlik ve koruma bölümü mezunlarını iş hayatında lise mezunlarından ayıran en önemli etken, özel güvenlik ve koruma bölümünden mezun olan kişilerin önlisans diplomaları sayesinde özel güvenlik hizmetleri kapsamında görev yaptıkları alanda amir statüsünde çalışabilme hakkını kazanmalarıdır.

Özel güvenlik ve koruma ne iş yapar maaşı?

Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı maaşı ortalama aylık 3.850 - TL'dir. En düşük maaşı 3.200 -TL, En yüksek ise 4.500 - TL'dir.

Güvenlik sınavları nasıl girilir?

Özel güvenlik sınavına giriş yapabilmek için güvenlik eğitimi veren firmamıza kayıt olmalısınız. Kayıt olduktan sonra silahlı ise 120 saat , silahsız ise 100 saat eğitimlerinizi görüp, sınav kaydınızı yaptırmalısınız. Kurumumuz bu esnada sizlere tüm aşamalarda bilgilendirme de yapacaktır.

Ceza infaz ve güvenlik hizmetleri okuyunca ne olunur?

Ceza infaz ve güvenlik hizmetleri bölümü mezunları, tutuklu ya da hükümlülerin eğitim, sağlık, güvenlik vb. sosyal yaşamları ile ilgilenirler. ... Ceza infaz ve güvenlik hizmetleri bölümü mezunları, ceza infaz kurumları içerisinde bulundurulan tutuklular ile ilgili gerekli kayıt işlemlerinin tutulmasını yaparlar.