Adalara arabayla nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Adalara arabayla nasıl gidilir?
  2. Büyükada'ya arabalı vapur var mı?
  3. Adalara gidiş bileti ne kadar?
  4. Adalara hangi iskeleden gidilir?
  5. Kartal Adalar vapuru nereden kalkıyor?
  6. Adalar vapuru hangi adalara Ugruyor?
  7. Büyükada arabayla gidilir mi?
  8. Kartal'dan Büyükada'ya nasıl gidilir?
  9. Kartaldan adalara vapur var mı?

Adalara arabayla nasıl gidilir?

Öncelikle bilindiği gibi Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada bölgelerinin bulunduğu Adalar bölgesinde herhangi bir karayolu yoktur. Denizyolu ile ulaşımın sağlandığı Adalar bölgesinde belediye resmi araçlar hariç araç kullanımı da yasaktır, bölgede ulaşım bisikletler ve akülü motorlarla sağlanır.

Büyükada'ya arabalı vapur var mı?

Adalara arabalı vapur seferi düzenlenmemektedir. Otomobil veya motorsiklet ile gitme imkanı bulunmamaktadır. Sadece bisikletinizi götürmeniz mümkündür. Vapurlarda bisiklet için ücret alınmamaktadır.

Adalara gidiş bileti ne kadar?

Geçerli olan seyahat ücreti ise kişi başı tek yön ve gidiş – dönüş ise olarak ücretlendiriliyor. 2021 yılı ücret tarifesi ise tek yön 25 TL, gidiş-dönüş ise 35 TL olarak belirlendi.

Adalara hangi iskeleden gidilir?

İstanbul da özellikle Avrupa yakasında Eminönü, Karaköy ve Kabataş iskelesi, Asya yakasında ise Kadıköy, Bostancı, Maltepe, Kartal, Acılar iskelelerinden denizyolu ile istediğiniz saatlerde adalara ulaşabilirsiniz. Adalara ulaşım gerçekleştiren firmalar İDO, şehir hatları, Dentur, Turyol, Mavi Marmara ve Prenstur'dur.

Kartal Adalar vapuru nereden kalkıyor?

Kartal-Adalar iskelesinde Büyükada vapuru, Büyükada'da bulunan Kartal iskelesine gitmektedir. Kartal iskelesi, Büyükada sahilinde Şehir Hatları iskelesinin yanındadır.

Adalar vapuru hangi adalara Ugruyor?

Eminönü- Kadıköy- Adalar vapur hattı; Eminönü vapur iskelesinden kalkarak sırasıyla; Kadıköy, Kınalıada, Burgazada, Heybeliada, Büyükada ve Bostancı'ya ulaşım sağlamaktadır.

Büyükada arabayla gidilir mi?

Büyükada'ya araba ile ulaşmak mümkün değildir. Büyükada'ya gidilecek ilçeler şu şekildedir; Bostancı: İstanbul'un Bostancı mahallesinden direkt olarak Büyükada'ya ulaşım sağlamak mümkün. ... Bakırköy: Bakırköy iskelesinden de Turyol firması aracılığı ile Büyükada'ya yaklaşık olarak 1.5 saatte ulaşabilrisiniz.

Kartal'dan Büyükada'ya nasıl gidilir?

Kartal merkezden gitmek
  1. Kartal sahilindeki Adalar iskelesinden Prenstur'a ait vapurlara binin.
  2. Kartal-Adalar iskelesi gişelerinden 14 TL'ye bilet alarak veya İstanbulkart kullanarak vapura binebilirsiniz.
  3. Kartal-Adalar iskelesinde Büyükada vapuru, Büyükada'da bulunan Kartal iskelesine gitmektedir.
Daha fazla öğe...

Kartaldan adalara vapur var mı?

Prens Tur'a ait vapurlarla Kartal'dan Büyükada ve Heybeliada'ya ulaşım sağlanmaktadır. ... Kartal'dan kalkan Prens Tur vapurlarının kalkış ve varış saatlerini inceleyebilirsiniz. Sefer tarifesi, bahar mevsimine göre 2021 yılı güncel tarifedir.