Gainer nasıl kilo aldırır?

İçindekiler:

  1. Gainer nasıl kilo aldırır?
  2. Kilo almak için hangi toz kullanılır?
  3. Karbonhidrat nasıl kilo aldırır?
  4. Gainer günde kaç kez?
  5. Bir ölçek karbonhidrat tozu kaç kalori?

Gainer nasıl kilo aldırır?

Gainer, genel anlamda kilo almak için günlük gerekli olan kalori ihtiyacını karşılayan kalorili protein tozuna verilen isimdir. Gainer, kilo almayı hızlandıran ve içeriğinde karbonhidrat, protein ve yağ içeren ve halk nezdinde kilo aldıran toz olarak nitelendirilen bir besin takviyesi olarak dikkat çekiyor.

Kilo almak için hangi toz kullanılır?

Protein tozu kas kütlesine etkisi olan, karbonhidrat tozu ise kilo aldıran bir takviyedir. Her iki besini de aynı amaçla tercih edebilirsiniz. Fakat hızlı şekilde kilo artışı için karbonhidrat tozu kullanılması önerilir.

Karbonhidrat nasıl kilo aldırır?

Fazla karbonhidratın aynı fazla protein veye fazla yağ gibi yan etkileri olabilir. Gereğinden çok karbonhidrat tüketirseniz aldığınız kalori de doğru orantılı artar ve kilo alabilirsiniz. Eğer gerekenden az karbonhidrat tüketirseniz bu kalori eksikliğine (beslenme yetersizliği) yol açabilir.

Gainer günde kaç kez?

Kullanım Şekli 1: 1 porsiyon (200g,5 ölçek) damak tadınıza göre 375 ml.-500 ml. su veya süt ile karıştırılarak öğün aralarında ve antrenmandan sonra olmak üzere günde 2 defa kullanılır.

Bir ölçek karbonhidrat tozu kaç kalori?

Hardline Progainer, 1 servisinde ( 200 Gr ) 37,8 gram protein kompleksi, 155 gram karbonhidrat ve 787 kalori içeren bir mass gainer ürünüdür.