Yüz serumu kaç yaşında kullanılır?

İçindekiler:

  1. Yüz serumu kaç yaşında kullanılır?
  2. Yüz serumu hangi sıklıkla kullanılır?
  3. Cilt serumu nedir ne işe yarar?
  4. Yüz serumu ne işe?
  5. C vitamini serumu ne sıklıkla kullanılır?
  6. Hyaluronik asit serum ne sıklıkla kullanılır?
  7. Cilt serumdan sonra krem sürülür mü?
  8. New Essentials C vitamini serum nasıl kullanılır?
  9. C vitamini gündüz kullanılır mı?

Yüz serumu kaç yaşında kullanılır?

Yüz serumlarını her yaşta kullanabilirsiniz; 20 yaşında da, 50 yaşında da. Ama elbette ne kadar erken o kadar iyi! 20'li yaşlarda yüz serumu kullanmaya başlarsanız, sonraki yıllar için cildinizi desteklemiş, daimi bir sıkılığa ve bakıma kavuşturmuş olursunuz.

Yüz serumu hangi sıklıkla kullanılır?

Serumlar hem sabah hem akşam temizlenmiş cilde uygulanır. İnce yapıda olduğundan 1 dakika içinde emilir. Üzerine gündüzleri nemlendirici, akşamları gece kremi sürebilirsiniz. Belirtilen miktarda serumu parmak uçlarıyla hafif tampon hareketlerle yüze veya göz çevresine yedirin.

Cilt serumu nedir ne işe yarar?

Serum cilt temizlendikten hemen sonra ve diğer cilt bakım ürünleri uygulanmadan önce kullanılan, yoğun ve güçlü etken maddelerin cilt tarafından daha kolay emilmesini sağlamak üzere oluşturulmuş bir formüle sahip olan cilt bakım ürünlerinin genel adıdır.

Yüz serumu ne işe?

Yüz serumları, günlük kullanılan nemlendiricilerin yeterli olmadığı durumlarda cildinizin derinlerine inerek cildinizi derinlemesine besler ve nemlendirir. Yüz serumları formüle edilirken yüze sürüldükten çok kısa süre sonra emilecek şekilde geliştirilir.

C vitamini serumu ne sıklıkla kullanılır?

Uygulama kısmına gelecek olursak, C vitamini serumunu günlük cilt bakım rutininizin bir parçası haline getirmeniz oldukça önemlidir. Sabah ve akşam temizlenmiş cildinize masaj yaparak uygulayabileceğiniz cilt serumunu nemlendiriciden önce tonikten ise hemen sonra kullanmalısınız.

Hyaluronik asit serum ne sıklıkla kullanılır?

Krem ve serum formundaki çoğu cilt bakım ürünlerinin ana maddesi Hyalüronik asittir. Cilt bakımında kullandığımız Hyalüronik asit kremler, günlük kullanım durumunda; cildinizi gözle görülür şekilde güzelleştirecektir. Hyalüronik asit serumlar ise mevsim geçişlerinde sabah ve akşam cilde uygulanırsa daha yararlı olur.

Cilt serumdan sonra krem sürülür mü?

Her ne kadar nemlendiriciler de serumlar da ciltteki makyaj temizlendikten ve cilt (bir tonikle) iyice arındıktan sonra uygulansa da yüz serumları cildin bazı belirli ihtiyaçlarına cevap verdiğinden, serum uyguladıktan sonra cilde nem sağlamak için nemlendirici krem de uygulamak gerekir.

New Essentials C vitamini serum nasıl kullanılır?

Temizlenmiş yüzünüzün her iki tarafına cilt yapınıza göre 1 ila 3 doz arası (Parmak ucuna veya cildinize bir bezelye tanesi kadar) uygulayın. Boynunuz için de bir doz uygulayın. Yüzünüzün alt kısmından başlayarak dairesel hareketlerle uygulayın. Krem veya makyaj uygulamasından önce biraz bekleyin.

C vitamini gündüz kullanılır mı?

Serumları yaz kış ayırdetmeksizin kullanmak mümkündür. Fakat bazı serumlar asidik olduklarından genellikle kışın kullanılması cilt rahatlığı açısından daha uygun olacaktır. Yine de kullanmak isterseniz özellikle akşamları yatmadan kullanmanız cilt sağlığınız açısından önemlidir.