Kahramanmaraş Yeşilgöz kaç metre?

İçindekiler:

  1. Kahramanmaraş Yeşilgöz kaç metre?
  2. Yeşil göze nasıl gidilir?
  3. Kahramanmaraş yeşil göz kaç km?
  4. Fırnız Çayı nerede?
  5. Kanlıböğet nerede?
  6. Kanlıböğet nereye bağlı?
  7. Kanlıböğet Değirmenbaşı kaç km?
  8. K Maraş ne zaman kuruldu?
  9. Kahramanmaraş'ın tarihi yerleri nerelerdir?

Kahramanmaraş Yeşilgöz kaç metre?

KEŞİF DALIŞLARI YAPILDI Çok berrak olması ve bu nedenle de çok net bir görüş imkânı sunan Yeşilgöz'ün suyunun geldiği koridora giren dalgıçlar 135 metre sonra dar bir boğazla karşılaşırken, derinliği de 47.5 metre olarak ölçtü.

Yeşil göze nasıl gidilir?

Kayseri yolu üzerinde bulunan Tekir Mahallesinin 3 km kuzeydoğusunda yer alır. Kahramanmaraş'tan, gelecekler sırasıyla, (Kayseri-Kahramanmaraş yolundan) Kürtül, Bulutoğlu, Şahinkayası'nı geçtikten sonra Tekir'e geldiğinizde tabelalardan Yeşilgöz Mesire alanına doğru dönerek gidebilirsiniz.

Kahramanmaraş yeşil göz kaç km?

Kahramanmaraş Yeşilgöz arası mesafe : 58 kilometre. Kahramanmaraş Yeşilgöz arası süre : 54 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Kahramanmaraş Yeşilgöz arası yol haritasına ulaşabilir, Kahramanmaraş noktasından Yeşilgöz ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Fırnız Çayı nerede?

FIRNIZ'I KEŞFEDİN Kahramanmaraş'ın harika doğasını gözler önüne seren Fırnız; sizlere sakin, huzurlu ve stresten uzak bir gün vadediyor. Piknik, yürüyüş ve eğlence için size ideal bir ortam sunan Fırnız, Göksun yolu üzerinde Kahramanmaraş'a 45 km mesafededir.

Kanlıböğet nerede?

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde bulunan Emirler Köyü'ndeki Kanlıböğet henüz keşfedilmemiş bir cennet. 📍 Suyunun berraklığıyla görenleri etkileyen Kanlıböğet'in ismi hikayesi ise pek de iç açıcı değil. Kanlıböğet'te çok defa boğulmalar meydana gelmiş "Kanlı" kelimesi buradan geliyormuş.

Kanlıböğet nereye bağlı?

Kahramanmaraş Andırın ilçesi emirler köyünde bulunan kanlı böğet harika doğası soğuk suları ve muhteşem göleti ile tam bir doğa harikası...

Kanlıböğet Değirmenbaşı kaç km?

Kamp Yerleri is at Kanlıböğet Değirmenbaşı. Bu yoldan mesafe yaklaşık 60 km ye düşüyor.

K Maraş ne zaman kuruldu?

Osmanlı dönemi ile ''Dulkadir Eyaleti'' olarak anılan şehir; 1831 yılında bu ismi ''Maraş'' olarak değiştirilmiştir. 1840 yılı itibari ile kentin idari yapısı eyaletten ''Kazaya'' dönüştürülmüş. 1845 yılında Maraş Memleket Meclisi, 1847'de Maraş Kaza Müdürlüğü kurulmuştur.

Kahramanmaraş'ın tarihi yerleri nerelerdir?

Kahramanmaraş'ta gezilecek yerler
  • Kahramanmaraş Müzesi12. Daha önce kale üzerinde inşa edilen müze 1975 yılında yeni binasına geçmiştir. ...
  • Minyatür Kurtuluş Müzesi11. ...
  • Döngel Şelaleleri11. ...
  • Ekinözü (Cela) İçmeleri8. ...
  • Başkonuş Yaylası8. ...
  • Yeşilgöz Obruğu7. ...
  • Eshab-ı Kehf Külliyesi ve Camii6. ...
  • Kahramanmaraş Kalesi5.
Daha fazla öğe...