Esenler Otogar hangi metro hattı?

İçindekiler:

  1. Esenler Otogar hangi metro hattı?
  2. Bayrampaşa Esenler Otogarı aynı mı?
  3. Yenikapı metrodan Esenler otogara nasıl gidilir?
  4. Istanbul esenler otogarı nereye yakın?
  5. Kadıköyden Esenler Otogara Metro ile nasıl gidilir?
  6. Marmaray Esenlere gidiyor mu?

Esenler Otogar hangi metro hattı?

Yol tarifi: Bayrampaşa Otogarı'na gelmenin en kolay yolu, M1 Yenikapı – Atatürk Havalimanı metro hattıdır. Bu metroya bindikten sonra Otogar istasyonunda inerek, halk arasında Esenler Otogarı olarak bilinen Bayrampaşa Büyük İstanbul Otogarı'nın içine geçebilirsiniz.

Bayrampaşa Esenler Otogarı aynı mı?

Büyük İstanbul Otogarı ya da resmi adıyla İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, Bayrampaşa ilçe sınırları içerisinde olmasına karşın, Esenler ilçe merkezine çok yakın olması dolayısıyla halk arasında Esenler Otogarı olarak da anılan, İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan şehirlerarası otobüs terminali.

Yenikapı metrodan Esenler otogara nasıl gidilir?

Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade istasyonunda ininiz. Buradan Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Merter istasyonunda inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapıp metronun Otogar durağında inerek Esenler Otogarı'na ulaşabilirsiniz.

Istanbul esenler otogarı nereye yakın?

Esenler Otogarı 41.040192 enlem ve 28.894545 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Altıntepsi Mh. ve Bayrampaşa ilçesine bağlıdır.

Kadıköyden Esenler Otogara Metro ile nasıl gidilir?

Kadıköy'den Söğütlüçeşme ilk duraktan Metrobüse binerek Merter istasyonunda indikten sonra sağ tarafta göreceğiniz Yenikapı-Havalimanı M1 metrosuyla Aksaray tarafına geçerek Otogar durağında inerek Esenler Otogarına ulaşabilirsiniz.

Marmaray Esenlere gidiyor mu?

Gebze, Tuzla taraflarından geliyorsanız Marmaray'a binerek Yenikapı'da ininiz. Buradan Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yaparak metronun Otogar durağında indiğinizde Esenler Otogar'ına ulaşabilirsiniz.