Yüksek lisans Yapmak Memura Ne Kazandırır?

İçindekiler:

  1. Yüksek lisans Yapmak Memura Ne Kazandırır?
  2. Yüksek lisans mezunu kaçıncı dereceden başlar?
  3. Yüksek lisans mezunu kaç kademe alır?
  4. Polis memuru kaçıncı dereceden başlar?
  5. Doktora yapan memura kaç kademe verilir?
  6. Uzaktan Tezsiz yüksek lisans ne işe yarar?
  7. Master yapan memura kaç kademe verilir?

Yüksek lisans Yapmak Memura Ne Kazandırır?

Ekonomistlerin yüksek lisans yapmaları durumunda kademe ilerlemesinden oluşan fark hariç 530 TL ile 616 TL arasında ücret alırlar. Yüksek lisans yapan bu personeller, yapmamış olan emsallerine kıyasla 2019'da 1-4 dereceli kadrolar için 616 TL, diğer derecelerde ise 529 TL fazla ücret alırlar.

Yüksek lisans mezunu kaçıncı dereceden başlar?

5 yıl süreli yüksek öğretim kurumu mezunlarının giriş derece ve kademeleri 9 uncu derecenin 2 nci kademesi olarak belirlendiğine göre bu derece ve kademeye mühendislik ve mimarlık fakültelerinden yüksek mühendis veya yüksek mimar sıfatını alarak mezun olanlar için hangi hizmet sınıfında görev yaparlarsa yapsınlar bir ...

Yüksek lisans mezunu kaç kademe alır?

şeklinde tanımlanmıştır. Görüldüğü gibi Lisansüstü öğretim dört kademeye ayrılmıştır. (1) Yüksek Lisans: (Bilim uzmanlığı, yüksek mühendislik, yüksek mimarlık, master): Bir lisans öğretimine dayalı, eğitim-öğretim ve araştırmanın sonuçlarını ortaya koymayı amaçlayan bir yükseköğretimdir.

Polis memuru kaçıncı dereceden başlar?

Üç yıllık üniversiteden mezun olanlar, 10. derece ve 2. kademeden göreve başlar. En çok 1. dereceye kadar yükselebilir. Dört yıllık üniversiteden mezun olanlar, 9. derece ve 1. kademeden göreve başlar. En çok 1. dereceye kadar yükselebilir.

Doktora yapan memura kaç kademe verilir?

Master derecesi alıp da bir kademe ilerlemesinden faydalanan memur, aynı zamanda doktora yapmışsa iki kademe ilerlemesinden yararlanacaktır. Yani hem master ve hem de mesleği ile ilgili doktora yapan memur toplam bir derece (3 yıl) yükselmesinden yararlanacaktır.

Uzaktan Tezsiz yüksek lisans ne işe yarar?

Uzaktan yüksek lisans içinde bulunduğumuz dijital çağa uygun olarak tüm yüksek lisans derslerinin internet üzerinden yürütüldüğü bir yüksek lisans türüdür. Uzaktan yüksek lisansta derslerin hepsini dünyanın istediğiniz herhangi bir yerinden takip edebilir ve dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

Master yapan memura kaç kademe verilir?

Master derecesini alıp bir kademe ilerlemesinden yararlanan memura, mesleği ile ilgili öğrenim dalında doktora yaptığı takdirde iki kademe ilerlemesi uygulanır." hükmü yer almaktadır.