Doktor maaşı kaç lira?

İçindekiler:

  1. Doktor maaşı kaç lira?
  2. Sosyal öğretmenler kaç tl maaş alıyor?
  3. Fizik öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
  4. Matematik öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
  5. Fizik Öğretmenliği mezunu ne iş yapar?
  6. Özel okullarda öğretmenler ne kadar maaş alıyor?
  7. Bir dershane öğretmeni ne kadar maaş alır?
  8. Doğa Koleji öğretmen maaşı ne kadar?
  9. Okul müdürü ne kadar maaş alıyor?
  10. Müdür yardımcıları ne kadar maaş alıyor?
  11. Müdür maaşı ne kadar?
  12. Kadrolu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2020?
  13. Halk Eğitim Müdür Yardımcısı kaç saat ek ders alır 2020?
  14. Müdür Yardımcısı yaz tatilinde ne kadar ek ders alır?

Doktor maaşı kaç lira?

Anadolu Ajansı'nın geçtiği zamlı memur maaş listesine göre 2021 yılındaki zamla birlikte uzman doktorların maaşları 9 bin 337 liraya yükseldi. Bu çerçevede aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 4 bin 500 liraya, en düşük memur emekli aylığı 3 bin 20 liraya yükseldi.

Sosyal öğretmenler kaç tl maaş alıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki resmi orta okullarda çalışan Sosyal Bilgiler Öğretmenleri haftada 15 ders saatine girerler ve bunun sonucunda net olarak 4400 TL maaş alırlar. Ancak ek derslere girerek bu maaş artmaktadır.

Fizik öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

Kamuda en az 5 yılını tamamlamış kadrolu bekar ve çocuksuz Fizik öğretmeninin net maaşı güncel zamlarla birlikte 4495,00 TL'dir. Eğer kişi evli ise eş çalışmıyorsa yaklaşık 400 lira eş yardımı, çocuk da varsa 50-60 lira civarında çocuk parası ile birlikte 5000 TL civarında maaş alabilecektir.

Matematik öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

İlk defa sözleşmeli olarak göreve başlayan matematik hocası maaşı net olarak en düşük 4591 TL olarak ödenmektedir. Eğitim dönemi içerisinde ek dersler ile birlikte sözleşmeli matematik öğretmeni maaşı da 5500 TL üzerine çıkabilmektedir.

Fizik Öğretmenliği mezunu ne iş yapar?

Fizik öğretmenliği, fizikime ilgili konuları müfredata ve öğrencilerin eğitim seviyelerini dikkate alarak işleyen eğitimcidir. Fizik öğretmenliği, belirli bir müfredat dahilinde öğrencilere fizik ile ilgili kolayın gösterilmesini sağlayan eğitimcidir.

Özel okullarda öğretmenler ne kadar maaş alıyor?

Kadrolu olarak çalışan öğretmenler 4000 TL ile 5000 TL arası maaş almaktadır. Özel okullarda çalışma gösteren öğretmenler ise 2500 TL ile 3000 TL arası maaş almaktadır. Elbette bir kişinin bilgisi, deneyimi, eğitimi, başarısı ne kadar yüksek olursa aldığı maaşta o kadar yüksek olmaktadır.

Bir dershane öğretmeni ne kadar maaş alır?

DERSHANE ÖĞRETMENİ MAAŞLARI Yine her dershane de özellikle idare ve çalışma disiplininden de sorumlu tecrübeli öğretmenler bulunmaktadır ki bu öğretmenlerin maaşları oldukça yüksektir. Ancak genel olarak uzun yıllardır dershane de çalışmakta olan öğretmenler 3 bin lira civarında bir maaş almaktadır.

Doğa Koleji öğretmen maaşı ne kadar?

Öğretmenlerin maaşları ortalama 2000 - 2500 TL bandında 2019 Yılında.

Okul müdürü ne kadar maaş alıyor?

Okul müdürleri göreve ilk başladıkları anda 3 bin 100 lira maaş alırlar. Bu maaş ile göreve başlayan okul müdürleri deneyim ve tecrübe kazandıkça ortalama 5 bin 600 lira maaş alırlar. Görevlerinde hızla ilerleyen okul müdürleri ilerleyen zamanlarda 7 bin 990 lira maaş alma imkanına sahip olurlar.

Müdür yardımcıları ne kadar maaş alıyor?

2021 yılında müdür yardımcısı olarak görev yapanların maaşları ise yaklaşık olarak 4 bin 100 TL olmakla birlikte ayrıca maaşlara en az yüzde 7 oranında zam yapılacaktır. Ek olarak hem müdür hem de müdür yardımcılarına ek ders ücreti de verilmektedir. Bu tutar ile maaşlar ortalama 4 bin 300 TL civarında olmaktadır.

Müdür maaşı ne kadar?

TÜİK Aralık ayı enflasyon oranlarını açıklamasının ardından genel müdür maaşı merak edildi. 2021 genel müdür zamlı maaşı 14.

Kadrolu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2020?

Toplamda alacağı ek ders 18+6 dan 24 saat ek ders yapar. MEB yönetici ve öğretmenlerinin haftalık ders ve ek ders saatlerine ilişkin çizelge kapsamında lisede görevli bir kadrolu müdür yardımcısı ek dersi haftalık 20 saattir ancak geçici görevlendirme ile çalışan müdür yardımcısı ek dersi haftalık 18 saattir.

Halk Eğitim Müdür Yardımcısı kaç saat ek ders alır 2020?

Örgün eğitim kurumları denildiği için halk eğitim merkezlerinde görev yapanlara nöbet ücreti yazılmaz.Halk eğitim merkezi müdür yardımcıları 18 saat ek ders alır. 6 saat aylık karşılığı ders görevi vardır.

Müdür Yardımcısı yaz tatilinde ne kadar ek ders alır?

Müdür yardımcıları en az 6 saat girmek zorundadır. 6 saatin üstü, girdiği ders saatine göre en fazla 6 saat daha ek ders ücreti alabilirler. Tatillerde derslere girmediklerine göre ders karşılığı olan ek ders ücretini alamazlar.