Araç muayene iptal mi?

İçindekiler:

  1. Araç muayene iptal mi?
  2. TÜVTÜRK Randevu kaç kez iptal edilebilir?
  3. TÜVTÜRK ten randevu nasıl iptal edilir?
  4. Araç muayene randevusu iptal edilir mi?
  5. TÜVTÜRK tam Kapanmada acik mi?
  6. Muayene tekrarında randevu alınır mi?

Araç muayene iptal mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında araç muayene sürelerini uzattı. ... Buna göre, ile 3 Temmuz 2020 tarihleri arasında araç muayene süresi sona eren ve 17 Ağustos 2020 tarihine kadar muayanesi yaptırılamayan araçların süreleri tarihine kadar uzatıldı.

TÜVTÜRK Randevu kaç kez iptal edilebilir?

TÜVTÜRK muayene randevusunu iptal etmeden randevuya gidilmemesi tehlikelidir. Eğer bir kişi 3 kez randevu alıp iptal etmeden muayene istasyonuna gitmezse bir daha o sene içerisinde araç muayene randevusu alamaz ve aracını muayene ettiremez.

TÜVTÜRK ten randevu nasıl iptal edilir?

TÜVTÜRK internet sitesine giriş yapıp araçla ilgili bilgileri yazdıktan sonra ekranda çıkan iptal etme seçeneği ile oldukça basit bir şekilde TÜVTÜRK muayene randevusu iptal edilebilir. Dileyen kişiler iptal etmek yerine randevularının gün ve saatlerini başka bir zamana göre güncelleyebilirler.

Araç muayene randevusu iptal edilir mi?

TÜVTÜRK internet sitesinden randevu almış kişiler https://www.tuvturk.com.tr/ bu linke girerek gerekli bilgileri girip çıkan ekrandaki iptal et butonundan muayene randevularını iptal edebilirler. TÜVTÜRK muayene randevusunu iptal etmeden randevuya gidilmemesi tehlikelidir.

TÜVTÜRK tam Kapanmada acik mi?

İstasyonlarımız Pazar günleri hariç hafta içi her gün, öğlen saatleri de açık olmak üzere, hizmet vermektedir. Son müşteri kabul saati 17:00'dir. Son müşteri kabul saati 17:30'dur. ... Son müşteri kabul saati 18:30'dur.

Muayene tekrarında randevu alınır mi?

Randevu ile çalışan muayene istasyonlarında muayene tekrarları randevu ile yapılır. Muayene tekrarlarının randevuları öncelikli olarak verilir. Araç sahibinin talep etmesi halinde aynı gün için muayene tekrarı randevusu verilir.