Lipones zararlı mi?

İçindekiler:

  1. Lipones zararlı mi?
  2. Kavitasyonun faydaları nelerdir?
  3. Bölgesel zayıflama kilo verdirir mi?
  4. Lazer lipoliz kaç cm inceltir?
  5. Lipones kalıcı mı?
  6. Lipoliz ne zaman etkisini gösterir?
  7. Bölgesel zayıflamanın zararları nelerdir?
  8. Soğuk lipoliz sonrası ne yapılır?
  9. Soğuk Lipoliz kaç beden inceltir?
  10. Gıdı lipoliz ne zaman etkisini gösterir?

Lipones zararlı mi?

Lipones nedir? Ultrasonik Ses dalgaları ile bölgesel yağ parçalama işlemi yapan bir cihazdır. Ultrasonıc ses dalgalarının insan sağlığına her hangi bir zararı bulunmamaktadır.

Kavitasyonun faydaları nelerdir?

Kavitasyon faydaları olan bir incelme uygulamasıdır. Kavitasyon uyuşma, yara izi, rahatsızlık veya zaman kaybına neden olmayan risksiz liposakşına alternatif bir zayıflama, vücuda şekil verme yöntemidir. Sonuç tahmin edilen kısa bir süre sonra kendisini gösterebilmektedir.

Bölgesel zayıflama kilo verdirir mi?

Bölgesel zayıflama asla tam anlamı ile zayıflama aracı değildir. Yani size birden 30 kilo yada daha fazlasını verdirmez. Sizler inatçı olan yağlarınızdan kurtulmanız için destek alır ve daha fit bir görüntüye kavuşmayı başarmış olursunuz.

Lazer lipoliz kaç cm inceltir?

Deforme olan yağ dokuları doğal yollarla vücuttan atıldığında, problemli bölgelerde gözle görülür bir incelme kaydediliyor. İlk seans itibariyle etki etmeye başlayan soğuk lipoliz işlemi, uygulama bölgesinde 2-4 ay arasında 2-16 cm'ye varan incelme sağlayabiliyor.

Lipones kalıcı mı?

İlk seanstan sonra netice fark edilir ve 6. seans da olgunluğa erişir. Devamında ise sonucun kalıcı olması garanti edilir. Uygulama bölgeleri ön ve arka bacaklar, popo, basen, karın , bel, sırt, kollar, gıdı ve yüz bölgelerinde uygulanır.

Lipoliz ne zaman etkisini gösterir?

İlk seanstan sonra 15 gün içinde sonuçlar kendini belli etmeye başlar. Ağrısız bir uygulama olan soğuk lipolizden hemen sonra günlük rutinlerinize dönmek mümkündür. Uygulama bölgelerinde birkaç gün süren kızarıklık, kaşınma hissi, hafif şişlik ve morarma yaşanabilir.

Bölgesel zayıflamanın zararları nelerdir?

Deride kızarıklık, kabarcık, soyulma, yanık ve ağır yanıklar oluşabilir. Kavitasyon ultrason hücreleri parçaladığı için hücre yaşlanmasına neden olan oksidan maddelerin açığa çıkmasına sebep olur. Cihaz 10-15 cm uzak tutulmazsa tiroid, over ve testis kanserine neden olabilir. Hormon bozukluğu yapabilir.

Soğuk lipoliz sonrası ne yapılır?

Soğuk lipoliz uygulaması sonrasında hastaların yağ dokusu parçalanacağı için, bol miktarda su içmelerini öneriyoruz. Hastalara metabolizma dengeleme programı önerilmektedir ancak hastalar diyet yapmasalar bile, yine de uygulanan bölgede incelme ve birkaç beden küçülme söz konusu olacaktır.

Soğuk Lipoliz kaç beden inceltir?

Deforme olan yağ dokuları doğal yollarla vücuttan atıldığında, problemli bölgelerde gözle görülür bir incelme kaydediliyor. İlk seans itibariyle etki etmeye başlayan soğuk lipoliz işlemi, uygulama bölgesinde 2-4 ay arasında 2-16 cm'ye varan incelme sağlayabiliyor.

Gıdı lipoliz ne zaman etkisini gösterir?

Pek çok kişinin uygulamak istediği tedavi yöntemi olan iğneli lipoliz uygulamadan hemen sonra etkisini gösterir. İkinci seansın sonlarında yani ortalama 2 ay sonra tamamen etkisini görmüş olmak mümkündür. Lipoliz uygulanan bölgede birkaç ay sonra gözle görülecek şekilde incelme görülür.