Muslera hangi tarihte geldi?

İçindekiler:

  1. Muslera hangi tarihte geldi?
  2. Muslera şu an hangi takımda?
  3. Muslera ne kadar maaş alıyor?
  4. Muslera hangi takıma transfer oldu?
  5. Muslera bu sezon kaç gol yedi?
  6. Uğurcan Çakır kaç gol yedi?
  7. Galatasaray kaç gol attı kaç gol yedi?
  8. Muslera hangi dili konuşuyor?
  9. Fernando Muslera iyileşti mi?
  10. Fenerbahçe kaç gol attı?
  11. Galatasaray gol kralı kim?
  12. Süper Lig gol rekoru kimde?
  13. Süper Lig gol rekoru hangi takımda?
  14. Süper Lig tarihinde bir maçta en fazla kaç gol atmıştır?
  15. En uzun süre yenilmeyen takım kimdir?
  16. C Ronaldo kariyerinde kaç gol attı?
  17. Pele toplamda kaç gol attı?

Muslera hangi tarihte geldi?

- Wanderers U19
Anavatandaki isim:Néstor Fernando Muslera Micol
Ayak:sağ ayak
Oyuncu danışmanı:Daniel Fonseca
Güncel kulüp:Galatasaray SK
Takıma katılma tarihi:11 Ağu 2011

Muslera şu an hangi takımda?

Galatasaray#1 / Kaleci

Muslera ne kadar maaş alıyor?

4,206 milyon EUR (2020)

Muslera hangi takıma transfer oldu?

Galatasaray#1 / Kaleci

Muslera bu sezon kaç gol yedi?

Fernando Muslera, Galatasaray'da görev aldığı 299 lig maçında 294 gol yedi. Süper Lig maçlarının 111'inde kalesini gole kapatmayı başaran tecrübeli kaleci, 188'inde ise rakiplerin gol bulmasına engel olamadı.

Uğurcan Çakır kaç gol yedi?

Uğurcan Çakır bu sezon kaç gol yedi? Bordo-mavililerin adeta sigortası olan Uğurcan Çakır, bu sezon Trabzonspor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 23 maça çıktı. Başarılı kaleci, söz konusu mücadelelerde kalesinde 23 gol gördü.

Galatasaray kaç gol attı kaç gol yedi?

Birinci Futbol Ligi'nin 49 yıllık geçmişinde en çok gol atan takım unvanına da Fenerbahçe sahip oldu. Sarı-lacivertliler, toplam 2 bin 776 gol kaydederken, Galatasaray ise sadece 6 gol geriden 2 bin 770 gol ile ezeli rakibini izledi.

Muslera hangi dili konuşuyor?

İspanyolca

Fernando Muslera iyileşti mi?

Ara transferde henüz hiçbir oyuncuya imza attıramayan Galatasaray'ın ilk takviyesi kesinleşti. Geçen sezon ayağı kırılan Fernando Muslera iyileşmiş ancak kasık bölgesindeki ağrılar nedeniyle sahalara dönüş süresi uzamıştı. Muslera'nın tamamen iyileştiği ve bir hafta içinde kaleyi koruyacak seviyeye geleceği öğrenildi.

Fenerbahçe kaç gol attı?

Fenerbahçe'nin ligde attığı toplam 94 gole, Gaziantepspor 46 golle karşılık verdi.

Galatasaray gol kralı kim?

Galatasaraylı Metin Oktay, 6 kez ile gol kralı unvanını en fazla alan futbolcu olurken, Tanju Çolak ise Galatasaray formasıyla attığı 39 golle, bir sezonda en fazla skor üreten futbolcu rekorunu halen elinde bulunduruyor.

Süper Lig gol rekoru kimde?

Lig tarihinin geride kalan 62 sezonunda, gol kralları içinde en fazla skor üreterek bu unvanı yakalayan futbolcusu Tanju Çolak oldu. 1987-1988 sezonunda Galatasaray formasıyla 39 gol atarak, Metin Oktay'a ait 38 gollük rekoru kıran Tanju Çolak, Türk futbol tarihine geçti.

Süper Lig gol rekoru hangi takımda?

Lig tarihinde bir sezonda atılan toplam gol sayısı bakımından gol rekoru ise Galatasaray'a ait. Sarı-kırmızılı ekip, 1962-1963 sezonunda iki aşamalı olarak gerçekleştirilen ligde, 42 maçta toplam 105 gol kaydetti.

Süper Lig tarihinde bir maçta en fazla kaç gol atmıştır?

EN GOLLÜ MAÇ - 1991-1992 sezonunda Fenerbahçe ve Gaziantepspor'un karşılaştığı maçta Lig rekoru kırıldı. Fenerbahçe'nin 8, Gaziantep'in 4 gol attığı karşılaşmada toplam 12 gol atıldı.

En uzun süre yenilmeyen takım kimdir?

Lig tarihinde kendi evinde en uzun süre yenilmeyen takım unvanı 90 maçla Trabzonspor'a ait bulunuyor. Bordo-mavili ekip, ligde adeta fırtına gibi estiği dönemde 1975-1976 sezonunun 10. haftasından başlayıp 1981-1982 sezonunun 6. haftasına kadar süren üst üste 90 iç saha maçında mağlup olmadı.

C Ronaldo kariyerinde kaç gol attı?

Dünya futbolunun iki süperstarı Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, bugüne dek kaç kupa kazandı, kaç gol attı, kaç asist yaptı?...Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi: Şampiyonlar Ligi istatistikleri.
Cristiano RonaldoŞampiyonlar LigiLionel Messi
180Çıktığı Maç149
135Gol120
0.

Pele toplamda kaç gol attı?

Futbol kariyerinde 1281 gol atarak kırılması çok zor olan bir rekora imza atmıştır. Bununla beraber Pele, kariyeri boyunca 6 defa bir maçta beşer gol kaydederek ayrı bir başarıya daha imza atmıştır. 30 defa da bir maçta dörder gol kaydeden Pelé tam 92 maçta da hat-trick yapmıştır.